Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj, zabranjen rad...pravo na slobodu rada je jedno od istinskih ljudskih prava, a ne izmisljeno pravo na skolstvo, pravo na najk patike i tako to...zbog ovakvih komunjarskih zakona je svijet u qrcu...uber model je buducnost, nije tako zato sto kazem ja, vec je tako zato sto je to reklo trziste...taksisti mogu plakat', badza se koprcaju..
Svijet je u k..cu zbog ultra kapitalizma... Bogati su sve bogatiji a siromasni sve siromasniji.. Samo grabi grabi grabi i gazi gazi gazi i unistavaj unistavaj unistavaj... Zabranjen je Uber u tim podrucjima jer stite taxiste... Scim se ne slazem uopste. Usluge kao Uber i AirBnB su buducnost i kad tad ce to preovladati... Fino udjes u vozilo i vozac te tretira kao normalnu osobu, ne suflira ti jel se trebas vezati ili ne, nece te zaj...bat i ukrast... sve se radi o rejtingu
@g60000 Pa varas se. Na zapadu recimo sve se vise i vise koristi Uber. Iz upravo tog razloga sto navodis. Uber vozac NIJE nepoznat vozac jer je registrovan, imas mu rejting, znas tacno ko je, ime i prezime, znas tacno ko je ako te "zaj..ebe". Ako se to desi, das mu los rejting i definitivno to nece ponoviti jer mu niko nece vise uci u auto ako ima los rejting... Taksisti, nekulturni, bahati, prljava im auta, znaci nema nikakvih poslijedica ako se grozno ponasa kao vozac. Kome ces se zaliti?
Čim je nešto jeftino i dobro za obični narod odmah se nađe na udaru medija, velikih korporacija i sl.
Takav komentar možeš napisati kad poznaješ materiju, ovako je samo blamaža. Uber je prodavanje magle i varanje država j kojima posluju sve u svrhu brzog bogaćenja nekolicine. Software mafia
@skydiver Poznajes materiju k'o Mara kriv Q
PRIKAŽI ODGOVORE (4)