Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas kad bi se uvela smrtna kazna Bosna i Hercegovina bi imala 700.000 stanovnika.
Šta bi ovi ljudi imali kod nas da objese ...
Samo sto po serijatu zena mora imati 3 muska svjedoka kao dokaz da je bila silovana, sto je zaista smijesno. Odsjecanje sake za kradju se uglavnom provodi nad stokom sitnog zuba, dok pravim kriminalcima u toj istoj saudiji izrasta nova ruka da bi mogli jos ukrasti. Za ubistvo se u potpunosti slazem sa serijatom.
Kao što se vidi u MAerici postoji smrtna kazna.U Evropi bi održali stotine okruglih stolova o ubicinim ljudskim pravima,a to što je tako brutalno posegao za tim da nekome oduzme osnovno pravo-pravo na život niko nebi rekao ni riječi.Svaka čast Ameri.Koliko god vas neko volio ili ne.
smrtna kazna, naravno zašto da ne. kao što postojeći zakon sam kaže da se ne smije odgovoriti većom silom nego što je upotrebljena u napadi isto tako i kazna treba da bude primjerena učinjenom djelu pa da vidimo ove ubice što su po važećem zakonu vani nakon 5-10godina, ko fol rehabilitovani. nema države dok lopovi i ubice mirno šetaju gradom sa normalnim ljudima. kopirajte ako ne Iran i Kinu gdje zakoni jesu preoštri onda Ameriku gdje bi otpor prema takvom zakonu bio manji od strane onih što se ulizuju zapadnjacima.
Eh, zamislite da je vijest o slicnom pogubljenju iz Irana!? Osude bi stizale iz cijelog svijjeta: borci za ova/ona prava... Gdje su osude krscanskog svijeta u USA? Inace, odlican potez...
Ovako će isto pse Karadžića i Mladića da uspavaju. Ali tek kada se dokaže da Šumska zločinačka.
U Bosni ovakvi imaju i dopuste vikendom.
U nas bi nestalo pentobarbitala :D
e rodjo usa je puna budala
Kakva je ovo ba slika? hahahaha