Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog ega jednog covjeka, milioni ljudi ce izgubiti svoje snove a hiljade svoje zivote. Koji psihopate, koji idioti, koja bolest covjece.
"Nije se desilo, samo je propaganda. Ako se jeste desilo, onda su sami sebi to uradili. Ako nisu, onda su zasluzili. Ako nisu, onda je neko treci radio jos gore stvari." Cim vidite da imate posla sa supljoglavim botom koji brani Rusiju samo se sjetite ovog sablona i odmah cete primjetiti slicnost.
Kepecu žuti zakržljali, bićeš gorivo u Džehenemu!
i ovako ti neko oduzme 2 zivota i koliko jos ovih zadnjih par mjeseci...stoka
srbi ce opet reci - aaa stooo ssuuuu zveckali oruzjeeeeemmmmm ? koja pamet ooooooooooooooo
Sjebase im glavni stab,ko je javio pojma nemam,Elon Musk?
Zalosno, nema sta, ali zasto @klix ne pise i o stradanju donbaske djece jos od 2014. godine kojih je poginulo blizu 150-toro, a da ne pricamo o odraslima kojih je u Donbasu stradalo oko 15 000. Ili o spaljivanju zive ruske omladine u Odesi 2. 5. 2014. godine. Duplo standardi ne slute na dobro. Tu nema morala.
Zašto srbi i srpski mediji nisu pisali o ubijanju Sirijske djece od strane krvoloka Asada, iako je sve bilo dokumentovano, za razliku od navodnih zločina u Donbasu 2014? Već su srbi na sav glas podržavali tog krvoloka dok je mučio i ubijao desetine hiljada nevinih, samo kako bi ostao na vlasti.
zelenski klosar vjerovo drugim i gledaj sta se desava!
Jednom cemo nadam se shvatiti da u ratovima NEMA POBJEDNIKA....svi su izgubili...DA BOGDA KREPO ONAJ KOJI ZELI RAT....U NAJVECIM MUKAMA....AMIN
jeste isto i gore nego sta su €ede u bosni radili ali svi koji navijaju za iran arape ali i tursku niste bolji svi zlocinci su preko turske u siriju usli
Ko i braća im Serbi. Kad ne ide po vojnicima mora ići po civilima. Dabogda nestali svi jbem vas u usta nečasna
Pogine li neko u Ukrajinskom napadu zna li se?
koliko su ih kod nas snajperima pobili ne zna se broj, a ni onih koje su zajedno s majkama zapalili
ne bi to oni,kako srbadija kaže ovo oni sami sebe raketiraju
Bože sačuvaj, ode svijet u p m, ali mi još uvijek pričamo o plemenima, srbima, hrvatima, bošnjacima, lopovi misle, da će milione potrošiti, jedino ub atomsko sklonište mogu ulagati
Eh sta smo mi u Bosni morali da gledamo i da prezivimo od slicne bagre.Trebalo je da svi na vrijeme misle
Hajde luđaci stavite rusku zastavu na balkon pa recite da je ovo normalno!