Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Rami Abdel je zadnji put bio u Siriji 2000 godine,nesto sumnjam za civile da su ubijeni,pogotovo kad ovakvi prozapadno nastrojeni objave takav podatak!
Rami Abdel Rahman je javio i to tako mora biti ahahahaha pa hebo vas rami abdel to on vidio sa mikroskopom , u siriji ima trenutno najmanje 10 podrucja koja kontrolisu razlicite vojske i sada rami iz londona ima sve pod kontrolom .. Nezz kako ovo uopste moze da prodje kod urednika kojekakvih portala..... /Rami Abdel Rahman / sirijac sa britanskim drzavljansvom, to je dovoljno da normalnoj osobi bude jasno o cemu se radi ..
Svaka nova ideologija nosi i rizik ogromnog broja žrtava. Terorizam kao ideologija imperijalizma je odabrao muslimane da ginu za njihove ciljeve. Komunizam je morao uzvratiti, jer su teroristi odabrali zemlje socijalizma u kojima pokušavaju instalirati novu ideologiju.
Rusi, Putine, dičite se jadni ne bili, šta radite.
svako ko nosi oruzje a protiv je vlade Sirije predstavlja legitimnu metu,Samo rokaj care rasPutine, rokaj do temelja i ne okreci se sine
dok i oni pobiju koliko ostali, nece više niko ostati u siriji
Duplo više ubijenih civila nego ISIL-ovaca. Ubijen 181 pobunjenik FSA dovoljno govori o tome da je Rusima "borba protiv terorizma" usputni posao tokom borbe za očuvanje tiranina Assada, a ne primarni cilj što Bošnje mišljahu.
189*
A proizvode li Baćuške još Kaćuške? Što je to bila rakeeeettttaaaaaaaa.....
Svaka mu čast. Ima odličnu saradnju i sa ISIL-om i sa Al Kaidom i sa pobunjenicima, jedino nema vezu sa zvaničnim Damaskom. Razlog: Svi se nalaze na istom platnom spisku.
Na spisku MOSADA
Majmune retardirani, ako želiš brata idi do svoje majke pa ga pravi.
ginu nasi al ginu i njihovi
Koja propaganda i ispiranje mozga jbt,gori su od Gebelsa.. Sto taj Rahmman ne kaze koliko je koalicija na celu sa Amerikom ubila ljudi**