Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sto se tamo zegaju tito dragi
Je8le vas više teorije zavjere. Mrš.
PA SVE PARE SVIJETA SU U NJIHOVIM RUKAMA.. JEVREJI
burno kugu u srednjem vijeku su širili jevreji...\" NIKAD NIJE DOKAZANO \"
bruno kugu u srednjem vijeku su širili jevreji...\" NIKAD NIJE DOKAZANO \"
pederi
Ne vjerujem u te nekakve globalne zavjere. Da lijek postoji kao i za mnogo manje opasne bolesti do sada bi to neko dobro unovčio. O zavjerama sada najviše pišu oni koji za dobru lovu prodaju alternativne lijekove od kojih je do sada mali broj ljudi izlijećen.
......tokom prvih deset mjeseci ove godine 703.781 osoba bila zaražena virusom...... Pa koliko je onda ukupno zaraženih ??????????? Ovo postaje kao kuga u srednjem vijeku.
@antiglobal ...ne brini se ti za smanjenje...radi monsanto punom parom :)
SAMO ŠIRE STRAH. BROJ ZARAŽENIH OD HIV-a SE SMAJUJE. NIKOM NIJE U CILJU DA SE TAJ PROBLEM RIJEŠI, A LIJEK POSTOJI. OVO JE JOŠ SAMO JEDAN OD INSTRUMENATA KOJII IMA ZA PLAN SMANJENJE SVJETSKE POPULACIJE.