Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma,ta stoku nije za u narod niti ce da rade,niti ce u skolu,to je naucilo samo da prosi i krade.Ovdje kod mene u Lijezu zaklali su kravu covjeku na livadi uzeli meso i otisli.Sahte sa ulica kradu pa orodaju u otpad.
ovima dobro, lete dzabera na odmor jer ce se svakako opet vratit:)
@hamdulila Vraceni rumunski Romi su vecinom katolici. Sa druge strane, francuski muslimani u Francuskoj su svoji na svome, tako da ti je komentar bez ikakvog smisla. Sto se tice predstavljanja BiH u Europi, ja mislim da je dijaspora ucinila dovoljno da pokaze ko smo i sta smo, a da o nasjo diplomaciji ne govorimo.
Svaka cast! I BiH je puna Roma s Kosova, iz Srbije i ko zna odakle, prose, kradu, maltretiraju...A i tokom rata su nas kostali jer su se sirom Europe predstavljali kao izbjeglice iz BiH. I jos kad mi neko krene laprdat o njihovim ljudskim pravima....
Posle sabijanja muslimana iz bivse Jugoslavije u dva tora: bosansko-hercegovacki (24% teritorije BiH) i kosovski ovo je druga faza iseljavanja iseljavanje muslimana iz Francuske, a u poslednjoj etapi iseljavanje muslimana iz Evrope jer su postali beskorisni, a poceli su da se sire kao kuga..
a nama nesto pricaju i seru oko viza! fuj, gadite mi se EU