Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema vremena Obama da misli na svoje gradjane od planova kako napasti Siriju...Dok svaka budala i psihicki poremecen slucaj nosi pistolj i puca.
Vidi što su učestali sa ovim, svaki dan masovna ubistva, a nisu muslimani izvršitelji, kako to, pa samo "muslimani su teroristi i ubijaju nedužan narod". Mamu vam j**em, eto vam dokaza kakav ste lažljivi narod, sve vam se vraća kao bumerang, za sve što ćinite, eto vam demokratije i govana.
Svaki vi sa hebenog Balkana kad bi samo mogli da dodjete u SAD , pa da vidite sta je pravi primjer demokratije I ravnopravnosti. Ovdje odes u prodavnicu oruzja sa licnom kartom I kupis automatsku pusku ,I opet imas manje ubistava nego u ijednoj drzavi sa Balkana ili bliskog istoka . Amerika je BABO za cjeli svjet , I drzi balans u svjijetu , da nije bilo Amerike sad bi ste svi bili hitlerovo roblje , ili staljinovo.
A kada kazu da je sigurnosna situacija u sarajevu dobra mi sene slažemo. ..
Poredis grad od 11 miliona stanovnika naravno da treba da je sigurniji glavni grad jedne male drzavice!
Nisu muslimani, nema mrtvih
na zapadu nista novo... nazalost.
američki terorista ! :D
zlo mi je od ovih nevjernika...samo se ubijaju...na šta ih sve njihovo nevjerstvo neće navratiti...kako su samo zatucani...i to u PARKU hejjjjj...stvarno sve ove amerikance, kršćane, židove i nevjernike treba spakovati u jedan brod i poslati daleko van naše galaksije da mi muslimani možemo s mirom da živimo...zaboravio sam i šije...oni mogu biti pogonsko gorivo
A dobro je u islamskim drzavama , masallah , svaki dan 10000 mrtvih. Ne kaki matere ti . Budala I krivi drva vazda ce biti , tako I psihopata bez obzira gdje I sta su.
iskreno, ja ne znam da postoji i jedna Islamska država na svijetu...da malo poznaješ historiju Islama znao bi za period Islamske države koja je bila primjer svim civilizacijama ;-)
Izgleda da je GTA V vec poceo da djeluje na Amere :D..
Scenarij i režiser.
ako u chicagu sa toliko stanovnika bude 500 ubistava i kazu da je grad ubistava, sta bi rekli za sarajevo koje ima daleko manje stanovnika a opet preko 250 ubistava godisnje
sta to pricas majmune jedan ???
istinu :D
....poklonite stanovništvu još oružja.. ;)
zato sam ja sebi kupio Glock 9 mm... pa burjum.. hocemo se rokati!
Ovo je garant po reziji FBI-a,omakao im se onaj nemusliman on prosle sedmice pa sad moraju nastimat kakav napad od strane muslimana da odrze tezu o muslimanima teroristima.PEACE
Uskoro će i kod nas među glavne smjernice...'nako slučajno bit nakačen..."OPREZ METAK"...ne sikiriki... by državni budžet...