Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duboko saosjecam s narodom Turske i ponosim se sto odbise pomoc ILUMINATA
U\'BI HRVATA DA BOSANAC NEMA BRATA !
Bosnjaci dali ste pruzali podrzku i Srpkom narodu u Valjevu i Kragujevcu ove godine kada jih je zadesio potres ili ste pak pisali drugacije komentare opet ste pokazali svoje pogano lice.
U ovakvim situacijama se vidi kako je čovjek mali i bespomoćan.Ova tragedija je mogla pogoditi bilo koga. Iskreno mi je žao ljudi koji su nastradali, naroda o kojem sam iskreno malo znala ali sve više upoznajem kroz serije, njihove običaje , kulturu i stil života. Turska uz vas smo..........
Turska je upravu sto je odbila Izrael ali e takodzer odbila pomoc svih drugih zemalja jer su izjavili da mogu sami kontrolisati, a na podruca Wana zive vecinom Kurdi .
Suosecajnost sa Turskom i njenim gradjanima...!!!
1.Svi smo povredjeni kada se to desi bilo kome u svjetu i to je strasno nikad neznas kome se to moze desiti i kada. 2.Ni ja od cionista nebi uzo bilo koju vrstu pomoci jer oni nepomazu oni uzimau i dusu i sve i upravu je Turska... Uz Vas smo Turska...