Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretna vam Nova godina i da vam bude zadnja :)
Svetosavci nakaradni u nakaradnoj izdrkotini RS nesretan vam ovaj paganski praznik za koji kažete da je Nova godina sa željom da vam se danas sve najgore na svijetu moguće desi
ajde budi bar jedan dan normalan i ne kvari nam veselje :))))) ...i jos nesto...sve nove godine su paganske....prava nova godina pocinje na prvi dan proljeca....doduse neki tvrde 1.3. a neki 21.3.
sretna vam nova godina braco i sestre....da se za najdraže pomolite...da godinu staru ispratite, da u novoj samo slavite.....i sa dodom samostalnost docekate :)
daBogda novu godinu proveli po sahranama :) genocidasi
Dakle ,danas nema guzve na klixu?! :))
Samo nek se slavi,isto kao da su kod nas plate po 3 milje eura pa malo,malo praznik......
Kako ja volim vatromet.....:) sretna nova :)
svim pravoslavcima koji nisu ratni zločinci-sretna nova godina. sve najbolje jer malo vas je iskreno.
...ma, nema ni jedan :)
SRETNA NOVA, YEBEM VAM STARU.
Ima li još koja nova godina, kad će nam Kineska nova?
ima kineska,jevrejska,muslimanska.....svi napredni narodi koji su imali kalendar imaju i novu godinu....ali samo srbi i kinezi ponosno svoju slave i niceg se ne boje :)
Hoćel bit popusta kod Kineza za njihovu novu godinu ???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svim vjernicima pravoslavocima sretna nova im godina, a onim koji su počinili zločin nad drugim nevinim nesretna i pravoslavna i memeđunarodna i život im nesretan
Bogatuni ce slaviti 15 dana glumeci na racun drzavnih para velike vjernike.sirotinji je nova godina kad dobiju poslove i zaostale place.sretna nova godina svima.
...demokratska volja birača...
...oteferičismo je mi na klixu :)))
...elem, srećna nova, i ova :)
Sretna nova godina commy :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)