Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aj ne rise bio tamo tako kažu. Nemoj samo Politiku i Tanjug da čitaš lažu non stop ima već barem 25 godina.
eto vi bili tad zivi i znali da se vijo danima dim.. koji ste vi ahmaci Ljudi su bili mrtvi u jednom jedinom j. e . b enom trenu.. dokazi iskopani.. de malo te glave udarte od zid nebil nadoslo sta
Danima prije se vio dim. Jedni su otišli, drugi su rekli neće ba nas neće ba nas.
tada se nije moglo ili nije znalo predvidjeti izbijanje vulkana, sto ni sada uvijek nije moguce. cuj, izvor prostitucije, razvrata...pa toga ima svugdje. samo sto se za njih zna, jer ima tragova, a za neke se ne zna. ama, sta ja tu slepcima da otvaram oci, kad je glooopo.
Ne budite smiješni. Poginuli su oni koji su govorili neće ba nas. Kuhalo se neko vrijeme prije nego što se Vezuv probudio. Samo oni pametni ko Bošnje, dam glavu ne dam kuće.
da ali, zanimljivo je da je ovaj narod unisten samo u par sekundi, ili u jednom trenu, to je zanimljivo, nisu imali vremena ni za šta, nije im se dalo vremena, to je ono razlika u odnosu na druge katastrofe, recimo haiti.. Pa pompeji su prije bili izvor bluda, prostitucije, homoseksualizma, a danas je taj grad dostigo vrhunac opet po tome..
i nama su odredili sudbinu, podjelu na istocno i zapadno rimsko carstvo, podjelu crkve, uticaj na cijeli ovaj prostor, jos hodis njihovim stazama, a neki ti je trup trup mozda i davni predak, mozda je i pradido trupkao, ako je bio cemu fizicki, mislim, borac ko zeljko komsic zlatni ljiljan i to. nasao se koji, vjerovatno. mada kazu da su vas popopo...poderali ko jufku!!!
koliko god surovi bili rimljani nekada, ipak se koristi latinski jos, kalendar, izucava se rimsko pravo itd. svijet nije sazdan na sadaki. na zalost.
gdje je prosjecna zivotna dob 40 godina a ovamo je skoro pa 140, ako nije sad, bice iduce generacije.
nek nije na istoku trulo. tamo je med i mlijeko. vise ih umre od gladi nago svi pompeji ovog svijeta, vulkani i ostalo. od siromastva, od bolestina. trulo ti je u glavi.
nisu oni na haitiju gresni, i sto bi bili gresni i ovi? gluposti necuvene! odnosno, svi su gresni. ni oni u pakistanu sto milioni ostase bez kuca u poplavi. to apsolutno nema veze sa grijehom nego tektonskim poremecajima u utrobi zemlje, i sto se negdje to ispoljava, a negdje pak ne. kad moras crtati nekom.
Dokaz da je na \"zapadu\" sve trulo
Narod ovog antickog grada je unisten u samo jednom trenutku. Vise inf i slika mozete pronac da netu, samo ukucajte unistenje Lutovog naroda ili unistenje pompeja, imaju cak i slike s kamenjene porodice dok objeduje, nisu imali cak vremena ni mignut. Jedan od dokaza ko zeli da misli !!!