Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bh turkofili na aparatima. ha-ha-haahah
Turci su jos jednom pokazali da znaju glasati. Pobjeda AKP-u ali nije dovoljna za samostalan rad i eventualno mjenjanje ustava te prelazak na Predsjednicki sistem. Znacajan je i ulazak Kurda u parlament. Kako god AKP ce sastaviti vladu jer CHP i MHP nemaju nikakvu dodirnu tacko osim sto su opozicija, a nekakav eventualni ulazak sa Kurdima u dodir je politicko samoubistvo iako po nekim najava neodlucni biraci su upravo dali glas HDP-u da bi prebacili 10% pa da AKP ne moze sam sastaviti vladu. Kako god Turska je jos jednom pokazala da je jedna ozbiljna drzava sa poprilicno stabilnom demokratijom. Ma koliko neko volio ili blatio Erdogana jasno je da Turska svakim danom ekonomski jaca i ima bolju poziciju kako u odnosu na nas region tako i na azijski i africki. Jedna stabilna i otvorena politika AKP-a bi mogla okrenuti visedecenijske migracije u pravcu Turske ukoliko se ovako nastavi...
Sutra AKP i HDP(Kurdi) prave koaliciju. To je "da" predsjedničkom sistemu i još većim pravima Kurda, autonomiji i ko zna čemu još. Vrijeme će pokazati. Turska je daleko od ozbiljne države. Demokratija nula!
Nema više Erdoane ,nemaaaa ... sad s Kurdima,Komunistima i Kršćanima (HDPE) moraš dogovarat kuda s mlijardama,nema više sina za ministra a sin sef u stanu otvorio, nema više ni s Baketom derneka ... Dikatura se truni,demokracija je valja ko bujica kamenje...
Heej u Istanbulu (10 mil. birača9 HDPE 16% (Kurdi, manjine,komunisti) ... A čova kontao da se proglasi za sultana (predsjednički sistem) ... Nemmaaa... Hoćemo uvid u Bakirove bankovne račune u Izmiru i Istanbulu !!
erdogan nakon 13 godina gubi apsolutnu većinu. kmekmeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Pa nije ovo ni lose za Tursku. Trebaju sa Kurdima saradjivati jer nisu nikom u interesu neki novi sukobi izmedju naroda Turske. Naravno, Kurdi bi trebali biti zadovoljni sa politickom moci, ali unutar Turske. Slicno kao Hrvati i Srbi sa nama u BiH. Sve vise od toga je provokacija, a iskreno i ne znam koji djavo traze nezavisnost kada zive u mocnoj drzavi i niko ih vise ne dira (U Turskoj barem). Ako traze Kurdistan, nece ih slomiti Turci koliko ce ih slomiti Iran, jer i tu ima dio teritorije Kurdistana. To bi bilo samoubistvo, realno.
FORZA KURDISTAN !
Forca Kurdi ...
učini mi se na prvu da piše prokurdska stranka HDZ hahahaha :)
Kurdi su super ljudi, znam neke ljude
ovo je super, zivjeli Kurdi
@Zrinjskiprvak43 Želim da te podsjetim na poplave kad je Erdogan poslao dva miliona eura pomoći Sram te bilo
@SLAVENSKAKRV Jesi l' ti retardiran?! Imaš na samom Klixu! http://tinyurl.com/qezhulw
AK 47 na aparatima...
...nemoj se prevariti Depoz,prvi put mi je da napisem rijec "aparat" jednostavno nisam mogao da izdrzim...Nemam nis protiv partije,stavise gotivim njihova sefa... ;D Necu reci,necu da sirim svoje bisere.. hahah..
...ma yebo top...Bio sam toliko puta,vise nije furka...Ako mi kad bude cejf,samo cu kopirati zelenu strijelu.. Ili napisati nesto tipa... "Bravo Turska".. "Svaka cast demokratijo" i tako te nebuloze.. hahahahah.... Ne znam Kamata,ne bavim se nesto politikom,previse sam iskren za istu... ;D