Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JARANE ja sam bio i jesam na zapadu, i obiso sam drzava i drzava. Sto se tice \"normalni zapadanjaka\", imo sam priliko da cujem sta govore kad su trijezni (normalni) a sta govore kad su pijani, o muslimanima i o Bosni. Mozda bi trebo da procitas o ponasanju holandskih vojnika u Srebrenici , takvih \"normalni\" je pun zapad, samo se skrivaju iza toplih osmijeha. Ali ja znam sta misle i ko su.
Ti ili nisi bio na zapadu ili se nisi druzio sa normalnim zapadnjacima...
I jos nesto, od kako je rat u Bosni muskarac je izgubio svaki autoritet u porodici. Bez posla, bez para, cerke i zena rade sta hoce. On je nemocan da uradi bilo sta. Zato nase cure( a i muskarci) sve vise idu pogresnim putem , protivno Islamu, bas kao i na zapadu, koji se sebe vec davno moralno unistio. Zato su smrtne kazne mila majka.
Ovo treba uvesti i u Bosni, dosta je nasih balinki preslo sve mjere postenja i pristinosti. Glume kao neke zapadne kucke a obicne kobile.
Doslovno sam ostao bez teksta... u 21 vijeku
Zaostala tradicija postaje najopasnija kad je proturaju pod vjeru...
atomsku i sravnit sa zemljom