Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bosanceros et\' ti ces mi reci kako je to \"prirodna pojava\"....jasta je nego kazna, svako od nas je kaznjen s necim eto oni tornadom, sjedi i moli da te ne \"strefi\" isto ....lijep pozdrav! a @tambura ti nista ne znas nego tamburati sreco moja ovo ti Boziji teror a islamski ne postoji samo je napuhano ----> hasta la bista!
sada ce bosnjaci reci kako je ovo bozija kazna zbog irana hheheheheheheee
Malo!!
nism vidi glupljih pojedinaca ,zadojeni nećim u što sami nevjeruju,,,a to su uzeli pod silom njihovi pretci.... e moja konjino.. da mi je tvoja glava pada se odmorim
priznalo tzv. kosovo i sad svaki dan nesrece, bravo budale americke.
Za Tamburu: samo ti idi pomaži bratskom narodu, a mi ćemo ti se po starom dobrom običaju pozabaviti oko ženskih članova familije. Islamski terorist.
e sad da čujem , bošnjački intelekt
POMOZIMO BRATSKOM NARODU U AMERICI !!!!!!! SMRT ISLAMSKOM TERORU NAD NORMALNIM LJUDIMA!!!!!!!
Zbog Megauploada...