Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volio bih upoznati burek od sira.................
Sad će Mošnjo drvlje i kamenje po Cionistima, a onda guc Koka Kole i jedan Marlboro zapalit. Na Sabah namazu naravno nidje nikog. Kladionice umjesto biblioteka. Golotinja, alkohol, droga. Standardno licemjerstvo koje se ispoljava na ovim prostorima. No, šta je tu je. Dalje se ići mora..
Žalosno je što si u pravu....
nazalost u pravu si!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ajmo Jovo nanovo,svaki dan sve ista sranja !!!
Podrška LGBT poplaciji Palestine!
Kako to da su Izraelci uvijek ranjeni a Palestinci uvijek ubijeni?
Kako to da uvijek nego od Hamasa gadja izraelce i onda se kukavicki krije iza zena i djece, izrael je uredjena drzava di se ne sjeku glave gdje postoje neki zakoni za razliku od ovih militanata
Vaiz@ sta mu imas objasnjavati hebo svoju mater u zdapi dabogda mu djeca ginula kao ovi u palestini.