Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putevi im i nisu nešto naspram drugih bogatih zemalja u okruženju, ali s obzirom na geografski položaj i rijetko naseljenu zemlju to je i razumljivo, na duže relacije većinom putuju avionom ili vozom. Sve je to do kulture koja se stiče još od malih nogu.
A ima li neko podatak za BiH, nesto ne vjerujem da je i kod nas poginulo dijete ispod deset godina u ovoj godini..
Ali 75% ljudi sa djecom ispod 10 godina nema auto. :)
Ta će norvežani. Kod nas ako nema pješaka na cesti da ih gaziš, moraš gađati tramvajsku stanicu.
zato kod nas stavi dijete naprijed da stoji i bulji u cestu....kad bude udes onda plać-sto bas moje dijete.
Zato ih umre bar 500 godišnje na njihovim godišnjim odmorima kada odu van svoje zemlje. Ti se ne trijezne kada napuste svoju kraljevinu. Dobri ljudi, bez ikakve sumnje, ali im je zemlja toliko dosadna i turobna.
svi zapadnjacki turisti su takvi (osim japanaca i penzionera). prica mi jaran kako na kubi kanađani i francuzi piju dan i noc i ne sklanjaju se sa sunca pa su svi bukvalno ljubičasti. drugi je u turskoj gledao ruse kako piju na plaži a temperatura skoro 50. a australska omladina sto ide grupno kruzerima i redovno neko pogine?
zato mi ne putujemo da nam se nedaj Boze sta ne desi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hvala bogu i sjedalici za djecu. Za njih treba osigurati Nobela.
a kada vidim po bosni kako mnogi voze dijecu u automobilima najezim se. ima se desetak hiljada za auto a stedi se dvjestotinjak km na stolicu!!! ima li ista vrijednije od sigurnosti dijeteta?
sto juznije to tuznije