Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ovo je rijetko u Norverskoj gdje je stopa kriminala mala... Pa ovo nije kriminal nego terorizam.
U ovoj drzavi molis da odes u zatvor...hahaha
Sad ce pronaci kako je ubica skoro presao na islam ili ima nekog muslimana prijatelja ili komsiju s velikim uticajem na njeg.
ISILovci me podsjećaju na red Hashishina iz srednjeg vijeka - hašišari ubice, veze sa Islamom nemaju al su kao "islamska" sekta.
Ostavi se assassin creeda matere ti
Ima nas koji historiju čitamo iz knjiga, ne iz video igara :-)
Sigurno se ne zove Olaf.
Teroristički napad. Svi ga znaju kao opasnog, problematičnog.
ma narkoman neki sa bliskog istoka, majka ga nije dojila pa ima traume
Izbo, koja riječ
Novinarska sloboda :-)
A vidi ih kako izgledaju i ja bi ih izbo! :-)
Izbodi sebe dildom
Izbodem ti mamu kitom
jel imao prekratke pantalone?
Eh sada ocekujte da klix objavi da je pas iz federacije napo psa iz rs i to proglase terorizmom. Nebi me nimalo cudilo. U Bosni je to svakako normalno uopste i ne objavljuju. Zato je to udarna vjest jer je neko u Norveskoj bocnuo policajce. Sada se pitam da nije Slucajno napadac musliman, ili da nema bradu. Moguce da je i ovaj deda mraz posto i on ima bradu.
Nije loša kalkulacija. Odeš zabelajiš i na kraju zaglaviš zatvora gdje si sigurniji nego u BiH.
Breivik na slobodi....