Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mursi: Mi smo na strani sirijskog naroda..........http://minber.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=12341:mursi-mi-smo-na-strani-sirijskog-naroda&catid=226:iz-minute-u-minutu-stanje-u-siriji&Itemid=156
Prema za sada još neprovjerenim informacijama, pobunjenici su svojim akcijama uspjeli da presijeku linije snabdijevanja Asadovih snaga, pa je nekoliko divizija sa oko 100 hiljada vojnika praktično onesposobljeno za ozbiljnije ratne operacije, već samo mogu da bombarduju i djeluju oko svojih baza.. Aktivisti javljaju da se jutros dogodilo žestoko bombardovanje režimskih snaga u četvrtima glavnog ekonomskog grada Alepa, koje već neko vrijeme trpe i nestašicu hrane, javio je AFP. Istovremeno, pobunjenici odgovoraju napadom na vojni aerodrom u Bukamali koji nastoje da stave pod svoju kontrolu.
u Sijitskoj drzavi svi sunitski islamisti zavrse na visokom polozaju! Objeseni na dizalici !
\"Sirijski režim je postao teroristička država\", izjavio je Erdoan na sjednici Stranke pravde i razvoja, dodavši da Turska ne može sebi priuštiti \"luksuz da bude indiferentna\" prema sukobima u susjednoj zemlji. Erdoan je još jednom osudio \"masovne masakre\" koje režim čini nad stanovništvom. \"Bašar je do vrata u krvi\" svojih sugrađana, kazao je on.Turska je u devet kampova prihvatila 80.000 sirijskih izbjeglica.
@Gaza stvarno ste vi Sije Rafidije notorni negativci ! kada nemate nista pametno reci, pocnete skretati sa teme izmisljajuci dogadjaje koji se nisu desili ... a genocid nad sirijskim sunitima se nastavlja, ne zele Sije ravnopravnost sa Sunitima nego iskljucivo vlast
U posljednjih 5 dana fa.ši.s.t.i.č.k.a država Izrael ubila je 17 djece kasetnim bombama u pojasu Gaze