Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad možemo očekivati bijele trake za nevakcinisane
Neko od ovih vakcinisanih“stručnjaka” da debunka ono sto je na podcastu Joe Rogana ispričao u 3 sata dugom intervju Peter Mcculough?
U bolnici kad budete krepavali na respiratoru. :))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Robert Malone tvorac MRNa vakcina je antivaxer, čudno? Peter Mcullough jedan od najboljih Američkih kardiologa je kod Joe Rogana objasnio sve vezano za vakcine, istina je svima dostupna!
Torovi i u Nemačkoj
Majstori za glupost, ovo nisam vjerovao dok sam nisam dosao ovdje zivjeti. Ja ne znam kako oni izgradise jaku drzavu.
Yebote ovako nije bilo ni u doba treceg rajha jos gore niko se ne buni u to doba je bilo puno odmetnika
Danas u svijetu najveći broj zaraženih od početka plandemije, a nikad više vakcinisanih u zadnje 2 godine??? I sad hajmo zatvarat ove zdrave, jer oni su najveća društvena prijetnja ? Putovati mogu vakcinisani, bezobzira što su zaraženi, a zdravi ljudi moraju sjediti kod kuće. Ima li gdje logike ?
Stroga pravila ne bi li se ukinula mogućnost sticanja imuniteta krda
Ako mi je prijatelj vakcinisan da li onda vrijedi ta njegova kvota za okupljanje ili moja, ili se vakcinisan i nevakcinisani ne smiju miješati?
https://dokumentarac.hr/covid-19/18-znanstvenika-lijecnika-o-pandemiji/
jbt, jedva izgura 2 noci, mucnina, glava gori, noge bole, leda bole, slabost, , sad bi rekli korona , haha, caj od limuna i hladna obloga i nekako sam prezivio
Prije dva dana vratio sam se iz Sarajeva za Ameriku, testirao se u Sarajevu negative, dosao u Vienu sa blazon nahladom I temp, nisu mi dali da se ukrcam na avion za Chicago dok nisam uradio dodatni rapid test jer nisu vjerovali testu iz Bosne,zamalo da ostadnem na ničijoj zemlji..
a kad je drustvo izmjesano? koje pravilo tu vazi? :D
Ekskluzivno: Počelo je – masovne antikovid demonstracije širom Njemačke. Policija reaguje brutalno (VIDEO) https://bosniapress.net/ekskluizvno-pocelo-je-masovne-antikovid-demonstracije-sirom-njemacke-policija-reaguje-brutalno-video/
Historija ce pokazati koliko su ove fasisticke mjere bile... Eto vam Njemacka, ta "prosperitetna" i "lijepa" "drzava snova". Iako skoro sve studije i podaci govore da vakcinisani jednako prenose virus kao i nevakcinisani - nauka se ignorise. Zbog cega, prosudite sami.
Konjino ne vakcinise se da bi se virus zaustavio nego se vakcinise da ne zavrsis na ventilatoru..
Nauka upravo preporučuje vakcine. Pronadji studije, statistike itd u uglednim časopisima. Vakcinisani daleko manje imaju problema sa zarazom a da ja ne bi vama "pametovati", sam se kvalitetno obrazuj. Evo ti uvod. Pronađi o pandemiji kroz istoriju. Pronađi sta je virologija. Pronadji kako nauka zna to što zna (teorija znanja - epistemologija), od Aristotela, dekartea, Hjuma itd do Popera (filozofija nauke). Javi se za desetak godina...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jbg nas samo dvoje, ako ima neka zainteresovana/nevakcinisana (25-45)neka nam se pridruži da namirimo na tri
Uvedeno da spriječe proteste koji postaju sve češći i masovniji, u svim gradovima i selima, ali mi nešto govori da će da bude svega!
Ekskluzivno: Počelo je – masovne antikovid demonstracije širom Njemačke. Policija reaguje brutalno (VIDEO) https://bosniapress.net/ekskluizvno-pocelo-je-masovne-antikovid-demonstracije-sirom-njemacke-policija-reaguje-brutalno-video/
Cuvajte se jarani, nema sale s ovim virusom! U razmaku od godinu dana dobio sam koronu 2 puta! Oba puta vrlo lagani simptomi gotovo neprimjetni ali jezivo je zbog straha! Prije 3 mjeseca sam zavrsio vakcinaciju s obje doze ali eto opet sam je dobio i prebolovao! Nazalost nema ovde trajnog imuniteta. Mladji sam covjek.
Samo za teoreticare zavjera i antivaksere: znam ljude koji su umrli i koji su bili na respiratoru. Znam i koji su se jedva izvukli a nisu vjerovali u ovo ko i vi. Ucinite nam uslugu i nemojte traziti medicinsku pomoc ako zaglavite. Ja bi tako uradio na vasem mjestu. Neka vas lijeci Nestorovic, srpske "dokumentarne" emisije i drugi kvazidoktori. Nadam se samo da vasi najmiliji koji su nevini nece stradati.