Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema gorih Balijandera i Balonja od Posrbica tojest kaura sa ghovnima po cmaru i donjem vesu. Ako zelite Balije kaurske shvatit o cemu pisem pomirisite mjesta na koja sjedate. Na promolu 22-vijeka Krmobalija nije jos shvatio da se prije papira voda poslije nuzde koristi. Al Krmobalija je prvi, ta Jebivropska, divljacka, nekulturna i prije svega primitivna niza rasa, koji o "civilizaciji" balavi. Hajde pogani neprana sikter nazad na drvo i tisina.
Balonja, takva dozvola od Erdoana ("ğ" se u imenu ne izgovara na mom jeziku) bar meni nije poznata. Ili se opet u nalijetu patetike hvatas za lazi ko prostitutka za tuki. Nista me od krstoljuba i cmaroljuba PKK-terorista ne bi cudilo. Zasto lazes da si "musliman"? Da bi se lakse pravdo dok pljujes po Islamu? Brisi na kupanje krmak.
samo kod balija kad treba evakuisati ljude prilikom pronalaska bombi nastaje problem tipa nije to ništa e moje balije
@revolucija Taj fazon mozes prosipat Bosnjanima moj kaurski Krmobalija. Balijama smo vas prije 500 godina vas Krnojebe nazivali. 90-tih u jeku rata ste se te sramote dosjetili pa ste taj "naziv" njima nadjenuli. Nemoj mislit da ako ti se na tvom pasjem jeziku obracam da ti "poturica" pise. Selam od Spahija iz Izmira Balijanderu kaurski. Javi se ako ti jos treba. Hadi geç orosbu!
ISIL preuzeo odgovornost
samo uklanjajte stare dok arapi podmecu nove
Sto posiješ to i pozanjes
TTTko je uzročnik tih bombi pa i onih nuklearnih?
Te bombe zakopali preci danashnjih islamistickih terorista- javlja nezavisna (od pameti) agencija SRNA!