Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obavezno uvesti vakcinaciju protiv poplava i globalne vodopandemije! :)
Papci grade pored rijeka :))))))
Bože sačuvaj komentara,koji ste vi bolesnici
Da se ovo kod nas desilo zadni bi samo mogao da ugasi svjetlo. Nit imamo kakvih službi za spašavanje nit koji drugi klinac. Ali zato imamo entitete, dvije škole pod jednim krovom, jezik, nacionalni interes….
bukv, u iednoi ulici kad pukne rupa na asfaltu odrastes s njom
Ovakve kao ti koji sjede u kafiću s Nike patikama na nogama i telefonom od 500+ KM u ruci, pljuju svoju drzavu, pricaju o Njemackoj i sanjaju o istoj i plati od 2000 eura bih ja poslao u Afriku, bos po vodu 5km da ides dok hijene oko tebe kruze. Ne bi se dole ni zbog poplava brinuo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BIH neće primiti Brisel i EU u Balkansku Uniju, nisu dovoljno razvijeno društvo stalno neki problemi tako da od proširenja nema ništa u narednih 10-15 godina
I sta mislis ko je sretniji sa tom odlukom ??
Gdje cemo sada ako kakvo sr..nje izbije , nije ni Njemacka vise sigurna.
U SRBIU!🇷🇸