Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebo te, što ovi Erdoganovi podanici žude za njim i njegovom državom ... kad bi im omogučio 98 % njih bi odmah pobjeglo.... ! ! ! A ludi Bakir naivne Bošnjake trpa Erdi u krilo ... ! ! !
Bošnjački narod prije ili kasnije, mora će stvoriti iste ili vrlo slične veze sa Turskom, kao što Srbija i Hrvatska imaju sa druga dva naroda u BiH... To nije stvar izbora,to je stvar opstanka. Mi smo jedan mali Europski narod,islamske vjere...Turska je naš prijatelj!Gdje je šteta za Bošnjake da se i identifikujemo kao Turci?
@klix.ba ..... Za ove minuse što se šopaju,bilo bi ljudski da se i postira i kontra-mišljenje, Ja lično svako mišljenje ne poštujem i ne prihvatam,ali isto tako svako mišljenje sigurno tolerišem. Bujrum!
@dezintegrator i ta tema je fer utakmica... samo svaki komentar u kojem se koristi "tkz BiH" za mene dođe k'o provokacija od nekog retarda koji nije ni svjestan da je BiH država,priznata i na putu za članstvo u EU.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ukidanje Ruskog aviona u zracnom prostoru Turske, poslije jakih prijetnji i osvetom okoncan zagrljajem izmedju Putina i Erdogana. Namece se odgovor da je Erdogana od likvidacije spasio Putin i njegova obavjestajna sluzba. Erdogan jedino sad vjeruje Putinu. Erdogan ima uticaj preko SDA na Bosnu. Kakva nam je buducnost, bez potrebe se mi vrijedjamo i psujemo. Evropa ce pokusati ponovo pridobiti Tursku preko Njemacke.
To su sve plaćenici, od strane Rothschilda na čelu i Amerike kao izvršioca.
Treba ih sve vratit nazad u Tursku...
LJUDI BOLJE JE DA ZIVIS U GAMBIJI NEGO U TURSKOJ
Ovaj Robert Rendgen pametan ko neki nash politicar, kaje ne smiju se mijesati politicki uticaji u predmet azila???!!! Pa oni zbog politike i traze azil!
SMRDI NA KOSOVO SMIJU SAMO KAO TURISTI, I U PAKETIMA PO POLA KILE... DODUSE DZIGERICE I BUBREZI IDU CAK I DALJE, I TO BEZ VIZE NA DALEKI ISTOK NEKOM INDIJSKOM MAHARADZI 😂😂😂
Ove bi trebalo za Nobelovu nagradu predloziti. Za izdaju samog sebe. Smradovi netaprani.
ono kad se bošnje brinu za tuđu državu u aziji hahaha
Ti se o svojoj plaho brines. Kmeeeeeeek.
a gdje ce smrdi azil trazit, kod Turaka opet 😂😂😂😂
Gdje će nego kod neprijatelja
SAFF na haparatima sve se puši iz redakcije
U Saffu dan žalosti. Mjesec dana će se o ovome pričat.
u noci puca je bilo slavlja a danas brko reze i bira kuda i kada. sramota vasa.. da ste izdali onakvu drzavu, svoju drzavu. fali vam tronozac, kratak konopcic i krivo drvo, sretno.
kmeekk kmee
@herrKIKSER odgovori mi?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)