Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva cekam da u kaficima opet gledamo svako u svoj telefon
@Muzerone19 Komentar dana!
Jedva cekam da opet sjednem na haubu tokom pauze, cigara u ustima, na desnoj strani kafa, a na lijevoj pljeska u okruglom hljebu puna kajmaka, a ovce ide u kancelarije i mirisu to sve kad produ pored mene.
New York uvijek nekako nayebe.
imunitet krda
Jedva cekam da popijem kafu na suncu
kriv je predsjednik sa svojim kontradiktornim iyjavama..jedan dan svi su ok, a drug dan sve u karantin, pa onda opet kaže da je Amerika jaka.. ionako već zbunjeni amerikanci su još više izgubljeni
Je li ovo na slici "0" pacijent?
FEMA logori su spremni i cekaju prve stanare.
Strasno pogledati slike...
Kazem vam ja ljudi da nam je tesko, samo sto nam ne uvedu 12 sati smjene, doslo je dosta hitni medicinski tehnicara iz drugih saveznih drzava zajedno sa sanitarnim vozilima.
Sta bi SDP botovi rekli da imaju SDP i Nermin Niksic u Americi u politici? Sta bi tek onda kukali jao Fadil kriv, Sebija kriva, Bakir kriv, SDA kriva za pandemiju u New Yorku, Zeljko Komsic kriv. Pri tome nijedne rijeci o Jelki Milicevic, Covicu, Miloradu Dodiku, Seranicu, Tegeltiji, Viskovicu, Zeljki Cvijanovic itd. Za smrtne slucajeve u Banja Luci SDP-u je kriva Sebija. Lazna gradjanska svijesti, defetizam, apatija i sirenje panike
Policija treba jesti više sutlije i piti rasola barem 2×dnevno i za 7 dana stravu uraditi i ko rukom odnešeno.
@Lilium candidum Nisi ti jos uvijek izgleda upoznao ni jednog drzavnog policajca.
Sta ocekivati od zemlje u kojoj djeca misle da jogurt raste na drvecu
Drzi se velika jabuko... Uz tebe sam. ☁💟💟☁💟💟☁ 💟💟💟💟💟💟💟 💟💟💟💟💟💟💟 ☁💟💟💟💟💟☁ ☁☁💟💟💟☁☁ ☁☁☁💟☁☁☁