Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvinjavam se na greski nije cofutima nego cifutima.
Poslusajmo iranskog predsjednika Ahmeda i sve ce se t obrzo rijesiti s ovim cofutima.
----a tek poštivanje riječnika bosanskih muslimana....ya sa-x. ko da nismo nikad postojali....valjda i tice na grani znaju šta znači Harem el Šerif....
Palestinci nisu poceli sa bacanjem kamenja prema komsiluku, vec prema ekstremnim jevrejima koji su pokusali provaliti u al-Haram al-Sharif... Mozete se oslonit na Kinesku mediju http://news.xinhuanet.com/english/2009-09/27/content_12118270.htm Zalosno je da BiH koja zna propagandu o Genocidu u nasoj zemlji privati Cionisticku propagandu.
HELP PALESTAJN, DZENOSAJD, SEND US MONEY PLEASE, WE DIE FOR ISLAM, SMRCCCCC