Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirni protesti, Nemirna policija... ''Samo'' 1250 povrijedenih.
Allah vas kaznio za sva ne djela koja radite, Amin
kmeee
Hajmo sada realno... jel to isto kao da sada RS kaže da im glavni grad više nije Banja Luka nego Istočno Sarajevo? Isto okupirana teritorija, isto "podijeljen grad" i ? Who give a fuck about that?
@weasel Ne znam... Isto tako stoji da je "proclaimed capital" Palestine Jeruzalem, a "administrative center" Ramallah ... mislim ok sve to, ali šta će se promijeniti ovim?
cionistička okupatorska stoka naoružana do zuba protiv dječaka u patikama i farmericama
Hahahaha a inace bezazleni djecaci u patikama i farmerkama ko juka i celo e bosmane bosmane mamu li ti jebbem
Ja stvarno ne kontam čemu tolika halabuka oko toga gdje će biti glavni grad Izraela, pa valjda imaju pravo odrediti sami. Može li mi ko objasniti zašto se palestinci bune?
VOJNO OKUPIRANA TERITORIJA. KONTAS?
zato sto je jerusalem palestinski grad kojeg su cionisti zadnjih godina okupirali istjerujuci palestince iz njihovih domova. to ti je isto kao kad bi ti komsija usao u kucu, tebe istjera i dodji trump i kaze da je to kuca covjeka koji je tebe istjerao i ti vise nemas pravo na tu kucu. sta bi ti uradio u tom slucaju?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)