Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obi_wan_kenobi covijek koji zasluzi dzenet ce dobiti sve sto pozeli ...Naravno da ce covijek pozeliti i zene sta je tu nejasno ..jedino ako nisi homic u tom slucaju ces zaraditi dzehenem tako da to tebi nije ni vazno..
Logikom, jedan terorist manje.
kod nas šankaju
pametan svijet. nisu budale da se ubijaju.
Sad ce se Srbi i Hrvati javiti kako je dobro sto je jedan muslic manje,bas kao sto su u prilogu prije mosnjaci podrzali Anjelku,jer boze moj "Jevreji ista govna ko'srbi i hrvati" Jebo li vas otac mrtvi sve onako skupa!
sta ti je medjede? mislice svijet da smo svi u bosni retarirani pavijani.
Nemaju sta misliti kretencino,mi smo to dokazali! I
Tamo ginu, a ovi nasi samo sjede. Ne znaju ni protestovati za svoje skolovanje :D Elem sretna Nova godina. Ovim zelim da povecamo brobu i svijest naroda, da ljudi vide da celnici s vrha grabe tolike pare, da jednostavno zive snove u ime nasega rada. Sretna Nova godina i podrzite projekat !
ocat, sto ti ne odes da im pomognes?
Pomazem svojoj zemlji. Kad bude bilo ovdje kako treba moze se ici dalje.
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; Hvala Allahu dz.s,Gospodaru svih svjetova,sto je u Islamskom svijetu ostalo jos casne omladine,kojoj prioritet nisu koncerti uvozne narodne muzike,skitanje bez smisla,sirenje nemorala,svjesno i nesvjesno,vec omladine sa casnim ciljevima pred sobom,koja se bore za svoje bolje sutra dajuci i svoje zivote za te plemenite ciljeve,ne cekajuci da im neko drugi rijesi probleme,jer nece; neka Allah Uzviseni bude na strani sinova i kceri Egipta na koju bi se nasa omladina bez ikakvih ideala i cilja u zivotu,mogla ugledati,da im pomogne u ostvarenju povratka demokratije i vladavine prava u zemlji, amin.
hvala tome spomenutom sto je kod nas sve obrnuto!
poginuo u borbi za bolju buducnost,...sretan put...hurije te cekaju !
hoce li mu hurije dati p.ičk.e?
žene ce biti sa crncima iz gane, tako da su oni donji, nama hurije njima zbljohe iz europe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)