Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sa evo na ljetovanju u Kemeru, Antalija, mirno sve OK. Ljudi u Tursku na ljetovanje, sve je tri puta jefitnije a tri puta bolje nego u Hrvatskoj. A ti napadi su 1000 kilometara odavde. Sta smo mi u Bosni sve prosli u ratu ova sranja me nimalo ne doticu.Srdacni ljudi, cijene nas i postuju.
Jedno vrijeme se na nas aerodrom nije moglo uci bez da se ne prodje "metal check" a sada mozes bez problema uci pa me zivo interesuje koji idiot je to kod nas ukinio u vrijeme ovih desavanja. Zao mi je sto se ovo desava turskoj i nije mi jasno ako su toliko izlozeni zasto su im slabe sigurnosne mjere...
Ovo sto se desilo je užas, i bilo gdje da se desi teroristički akt je za osudu. Ono sto brine su bolesni komentari pojedinaca kako na ovom tako i na drugim portalima, gdje se pokusava zlo opravdati zlom, kao i to da se nekim narodima to treba desiti. Ono sto treba je da ti pojedinci pokusaju porazgovarati sami sa sobom, ako imaju toliko svijesti, pomisle da su na mjestu zločina mogli se naći oni ili njima drage osobe, da li bi tada trazili opravdanje za zlikovce...???
neka vojska skine majmuna sa vlasti i malo se posveti putu ataturka i bit ce rahat....ovako dok je brko tu nema njima mira
Muslimani napali muslimane za vrijeme Ramazana ? Navodno je islam vjera mira a praznik Ramazan je tu ako neko to ne zna ! Ali, da parafraziram jedan humantirani koncert, do they know for Ramazan ? Erdogan želio mir sa Izraelom koji je platio 20 miliona 8 pobijenih humanitaraca ! Bakir želi mir sa Vučićem koje sa 2 milion eura platio 8000 pobijenih u Srebrenici ? JADNO I BIJEDNO SU MUSLIMANI pali sa Erdoganom, BAkirom i IDILOM !
Pa sta je vise ovom narodu ? Majke mi mile kao da je djavo usao u njih ! Sta se vise raznose koji im je kur.. ?
Smrt neprijateljima ljudskog roda i svega onog sto je normalno!