Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad se ozbiljno zamislim zašto portal klix različito tretira terorističke napade.
Pa dobro Opera,nego nisi nam ti rekao sta ti mislis ovom napadu,sta je ovo onda?
Odlični komentari. Kad je onaj debil pobio ljude u NZ, Srbi su bili krivi jer je slušao pjesmu na srpskom, a sve hrišćane je trebalo pobiti. Kad neki musliman puca nasumice na ljude, to je onda jevrejska zavjera. Jeste vi debilni? Mislim, vjerovatno jeste s obzirom na gluposti u koje vjerujete, ali i ovo je previše.
Sto ne napisete istinu da je turcin, potaknut Izmet-beg-ovicevom ISIS fasistickom "islamskom deklaracijom" osudjenoga naciste i clana handzar divizije ubio te ljude u Holandiji
Koji je to kreten, treba da ga kazni zapad osudjujuci ga na smrtnu kaznu radi ovih zlocina, a istok na mucenje prije izvrsenja smrtne kazne radi stete nanesene cijelom narodu i vjeri ciji je pripadnik mozda prije ovog cina bio. Nakon ovog moze da se deklarise kako hoce, pravila islama su jasna - ubistvo jednog covjeka je jednako ubistvu cijelog covjecanstva.
joj kakva će tuga nastati ako se ispostavi da nije teroristički napad, jer sve više svjedoka govori o ciljanom napadu na jednu ili više osoba... a počinilac je ordinarni kriminalac koji se ni po godinama ne uklapa u profil teroriste ...
Turci počeli pravit belaje
Drustvo nam je kvarno. Osudjuje se terorizam samo ako je pripadnik moje nacije ili vjere zrtva, ali ako je pocinioc onda je vjerovatno izrezirano ili prestrogo oznaceno ili dvostruki standard. Zlocin je zlocin i on zasluzuje svaku osudu od citavog covjecanstva. Sve dok se bude okolisalo oko toga zlocinacke ideologije ce postajati sve jace.
Zar već teroristički a troje ubijeno.Na Zelandu 50 ubijenih,a nije terorizam već pomahnitali ubica
I zašto sad ovoga teroristu stavljati u bilo kakvu vezu sa islamom, kao i onoga Australca prije par dana sa hrišćanstvom? Obojica su psihopate i ubili su nedužne ljude. Turčin je nedavno bio na sudu u vezi silovanja.
I ovo mi nije jasno, neko nekoga ubije i oma terorizam. Đe je terorizam bio prije, a i prije se ubijali ljudi!
Ocekujemo da ce erdogan poslat ministra ka i u NZ.
Sto su dali gas..novi Zeland, sad holandija, pa ce opet jedni pa drugi..narod se ubija a oni se smiju..
hm sve više indikacija da se radi o zločinu usmjerenom na jednu osobu i onima koji su joj pomagali... što će nekima biti krivo...
kad vidim sve ovo što se događa od sada navijam za Izrael
🤣🤣 pa sav terorizam i jeste njihovo maslo. Tu je osinjak.
Čekamo Bakira i muftije da se oglase
Osobno mislim da klix nije trebao ovdje dozvoliti komentare jer mnogi od njih bezargumentovano baljezgaju jedni po drugim i trecim a sto uopce nema veze sa ovim slucajem.Treba sacekati malo vise detalja o svemu pa komentirati i niti jednim slovom ne zelim opravdati razlog ubijanja nevinih ljudi.Srecom pa je Nizozemska super uredzena zemlja i oni ce vrlo brzo zavrsiti ovaj tragicni slucaj gdje ce se tocno znati sto je i kako je kao motiv.
Ljudi te puste da živiš i radiš u zemlji koja nije tvoja, daju ti ista prava kao i svojim građanima i ti toliki idiot da napraviš sranje. Bolest je to. :(