Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jes sila ubio đedu od 83 godine to objesit odma
nema te vjere koja kaze da ubijes neduznog starca, to je samo bolesni um neciji
Ovakvi ce nama muslimanima u Bosni doci glave.Ljudi nas totalno drugacije gledaju danas, nego prije 25 godina.Tada bi nas zagrlili, danas nas hladno gledaju, a sutra ce nas mrziti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ima jako puno bolesnika umnih po Francuskoj. To je vec ocito
trebala bi BiH upozorit svoje građane da neputuje bez potrebe u te rizične zemlje
Dođu na socijalu, daj stan i besplatne režije i onda? Šta onda? Pa onda ubijaju one koji su im to sve omogućili. Koliko bolesni ljudi, to je strašno. Pitanje je samo, kada će ubiti nekoga čija rodbina neće "halaliti" već će vratiti milo za drago, nasumično, kao što to i oni rade? A to nas uvodi gdje? Strašno!
Cudo nisu muslimane optuzili
Evropa mora da napravi novi Guantanamo, kao amerikanci. Nema to poznat pustili ga itd. Ovo kao da zele da im se takve stvari desavaju!? Je l' mrvu kriv Odmah na ostrvo.
islam strikes again
ne podrzavam nista teroristicko,ali kad je francuska ubila 2 milion alziraca,kad je rusija finansirala ubistvo od 2miliona Sirijaca,kad je UN slao svinjetinu u Sarajevo za gladnu djecu,sto niko nista nije rekao??Jesul oni bolji od nas????
Jedna drzava, jedna rasa, jedan narod, jedan jezik, jedna ili nijedna religija, sve drugo je propast.
Sve nas isto volim ne prepirite se
Islam je dobar za muslimane, ali za ostale je opasan i trebalo bi ga u pojedinim zemljama malo izmjenit... Neke sure iz kurana su miroljubive dok su neke užasno okrutne, tako da to državne vođe lukavo koriste.. Kad su u vojnoj prednosti govore o ubijanju nevjernika, čim su vojno slabiji trube o miru, one fore tko ubije jednog kao da je ubio cijeli svijet itd. Svijet to kuži, posebno Kinezi oni se na vrijeme zaštitili.
Ili je pitanje vjere ili rase... pa birajte
WHO CARES!!! STA SIJES TO I ZANJES
religija mira, a eksremisti nisu ekstremno mirni?
Garant je neki islamista, mogu se kladit!
Opet radikalni islamista, ali čim nisu objavili porjeklo, onda je psihičko bolesna osoba
želim samo naglasiti i podvući; vjerovatno i iza ovog stoji jedno ALI, zar ne reise i boookire?
Prije 1 sedmicu u Gracanici 2 naoruzana napadaca uletili u kucu jedne porodice i zadali prostrelne rane jednom muskarcu, navodno zbog droge, i to se NE objavi, a objavi se ovaj napad u Francuskoj koji je skoro svakodnevnica. PARADOKS!! Šta se time aludira? Imali i jedna normalna osoba ovdje da razumije POENTU
I kodnas je onaj u Tuzli ubio 6 na autobuskoj stanici. Svugdje ima ludih. ne znaci da je teror.