Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Xampp islam je divna i nadasve miroljubiva i racionalna religija ali ampak laze ?! e bas me fino zasmija , svaka cast ...
Ne vjerujte svemu što prenose njihove medijske agencije. U njima rade psihopate poput ampaka kojima je objektivnost misaona imenica zbog mržnje prema musIimanima.
Nije mi jasno kako se djeca, žene i drugi nevini civili uvijek nađu u blizini napada tih terorista. To jasno govori da tu nema nikakvih planiranja već da se radi onako nasumično. Zar je vrijedno ubiti dvoje nevine djece da bi se ubila dvojica nevjerničkih vojnika?
da bi ubili 2 zapadna vojnika, islamisti pobiju i buljuk svojih muslimana pa cak i muslimanske djece ... koja nakaradna religija, Tito dragi!
U vreci nazad kuci