Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
*http://www.hacbg.org/biblija/biblija.php?K=42&G=19
BIBLIJA ILI SVETO PISMO Evanđelje po Luki - 19. glava27 A one moje neprijatelje koji nijesu htjeli da ja budem car nad njima, DOVEDITE AMO, I ISIJECITE PREDA MNOM. 28 I kazavši ovo pođe naprijed, i iđaše gore u Jerusalim. Mar. 10, 32. Luka 9, 51. 29 I kad se približi Vitfazi i Vitaniji kod gore koja se zvaše Maslinska, posla dva od učenika svojijeh Zah. 14, 4. Mat. 21, 1. Mar. 11, 1. Luka 19, 37. Jovan 8, 1. Dela. 1, 12. 30 Govoreći: idite u to selo prema vama, i kad uđete u njega naći ćete magare privezano na koje nikakav čovjek nikad nije usjedao; odriješite ga i dovedite. 31 I ako vas ko upita: zašto driješite: ovako mu kažite: ono Gospodu treba. Psal. 50, 10. Dela. 10, 36. 32 A kad otidoše poslani, nađoše kao što im kaza. 33 A kad oni driješahu magare rekoše im gospodari od njega: zašto driješite magare? 34 A oni rekoše: ono Gospodu treba. 35 I dovedoše ga k Isusu, i baciše haljine svoje na magare, i posadiše Isusa. 2.Car. 9, 13. Mar. 11, 7. Jovan 12,
Eto kako oni planiraju svoje napade, pa svaki put stradaju nevini civili. Džihad je OK, ali kada se toga uhvate fanatici onda se to više ne može zvati džihad. Zna se što džihad znači i koja su njegova pravila.
islam Jedini koji ovdje ne poznaje Bibliju si ti. Nikad,ponavljam,nikad i nigdje u Bibliji nije pisalo niti pise \"A moje neprijatelje - one koji me ne htjedoše za kralja - dovedite ovamo i smaknite ih pred mojim očima!`\". Naprotiv,Isus spassava zenu koju su Zidovi htjeli kamenovati,Isus kaze\"Molite za svoje neprijatelje,jer kakva vam placa ako molite samo za svoje prijatelje,tako rade i pogani \" itd itd. Nemam ja nista protiv sto se zauzimas za svoja uvjerenja,ali nemoj pritom lagati.
1.Bilo koja kjafirska drzava(SAD RUSIJA i dr.) da okupira muslimansku drzavu muslimani su duzni pokrenuti dzihad. 2.Samoubitstvo (samoubilacki napadi) je strogo zabranjeno u Islamu neki \"muslimani\" govore da se dobija nagrada za samoubilacki napad ali se grdno varaju. 3.Isus Krist (Isa a.s) u Bibliji 1o poglavlje po Mateji propagira dzihad i kaze \"Nemojte misliti da sam dosao donijeti mir dosao sam donijeti mac\" dalje 19 poglavlje po Luki on kaze \"A moje neprijatelje - one koji me ne htjedoše za kralja - dovedite ovamo i smaknite ih pred mojim očima!`\" 4.Problem je sto 90 % krscana ne poznaje ni osnove Biblije. Salam Alaikom
islam je miroljubiv, sve su ovo kafiri i munafici izmislili...
ja ne vjerujem u te vase vijesti americko zidovske propagande