Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VJERNICI SU BRACA -ALLAH JE UZ DZEMAT(ZAJEDNICI),A MRZI RAZILAZENJE I NESLOGU.
@Husein, protjrati ih pa da se ponovo vrate jel? imas li ti bolje rijesenje? -)
Najprije, krstase, kapitaliste, imperijatore i njihove sluge treba protjerati iz Afganistana, a nakon toga, dova Uzvisenom da na vlast stavi najbogobojaznije i najpravednije medju njima. Umjeren ne znaci biti bolji musliman.
Za vrijeme dzihada protiv Sovjeta talibani su bili manjina medju dzihadskim frakcijama ali su uz podmuklu pomoć Pakistana i CIA uspjeli osvojiti 80% Avganistana. Talibani su najpogubnija frakcija koja je dosla na vlast,destruktivni su,nedoućeni i netolerantni i nadam se da oni nakon izbacivanja Amerike neće ponovo doći na vlast jer u Avganistanu ima vise umjerenijih i boljih dzemata tj. islamskih pravaca od Talibana.