Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E pozdrav sanele , Nije nego ovaj zattucani misli da si ti ja znas on to skonto hahahah. a ja sam samo reko da mi cudno da musliman ustvari izvini iz muslimanske familije razmislja na taj nacin a ko sto kazem ako je svaka ti cast da mislis svojom glavom a ne ponavljas neke stihove i lazes samog sebe da razmisljas svojom glavom zato sto ponavljas nesto sto ti neko reko da moras da verujes!! Super da si se javio i Pozdrav Sanel tebi kao jednom normalnom coveku pa bio ti iz kakve god porodice!
@doors & @zamozavas: ne kontam sta hocete od mene? ako mislite da sam srbin ili hrvat ili neki treci koji je dosao da vas zahebava oko toga da sam rodjen u muslimanskoj porodici, a kasnije se religije odrekao, onda se varate.
Ma reko sam ti gllup si ko zid i zattucan!!! A i iskreno ne verujem da sanel bas pravi sanel jer jos nikad nisam cuo muslimana da prica tako previse su oprani onom knjigom da bi bili sposobni vlastitog razmisljanja nego samo ponavljanja a ako je svaka mu cast i ako je tako mozda i ima nade za vas!
HAHAHAHAHA dobro kaze neko u svemu vide teorije zavere jooooj kako si glllup hahahaha pa nemam pojma ko je sanel??? hahahahahaa Pravi onaj gllupi bosanceros hahahahahahahaa Ja sam njega bolan ukapiro hja pa znam ja te fore to on hahahahahahaaha a gllupane majko mila.. POJMA NEMAM KO JE SANEL!!! A NADAM SE DA SE I ON JAVI DA TI TO POTVRDI GLLUPANE ZATTUCANI!!
muslimanska posla
Oooo pa kako je to dirjivo,musli.mani pak.istana se međusobno uništ.avaju,samou.bilački napadi musli.mana na mus.limane u dža.miji,nevjerovatno,na šta će ovo izaći neznam,znam jedno da do prije 15-tak godina toga nije bilo,šta je uzrok ovoj pojavi B.og samo zna. Najgore je što opet te samou.bice to rade u ime isla.ma,ccc čovjeku koji normalno razmišlja to su nepojmljivi događaji. Da li će ta pojava trajati dugo ili će nestati isto tako brzo kao što se pojavila niko nezna,kako je krenulo,daBo.gda,bit će sve gore.
@samozavas: POTPISUJEM SVAKU RIJEC.
E to sanele bar imas pameti i mislis svojom glavom ali nemoj o tome javno sa tim svojima znas da su oni extremno miroljubivi. Nego citao sam kuran i nasao sam suru mislim da 620 i nesto nisam vise siguran gde pise ili uci ne veruj krscanima i zidovima oni ti nikad prijatelji biti nece\" Znaci uci jih nepoverenja ,mrznje i zla! Ima mnogo toga. A nije ni da zagovaram ono sr.anje od biblije isto sr.anje samo drugo pakovanje. Vera je za ov.ce koji nisu mentalno dovoljno sposobni da koriste svoj mozak pa tako trebaju pastire. Vera je sredstvo za kontrolu i vera je vuk u ovcjoj kozi vera je zlo kojoj je vreme da ostane u istorijskim analima a ne da nas jos napred sputava i baca u nove ra.tove zbog dobrota koje vere uce!!!
@samozavas: pa oni iz kur\'ana biraju samo one lijepe stvari kao sto su \"biti dobar s susjedima\", \"voliti covjecanstvo\" itd. a ne spominju one losije stvari kao sto je cinjenica da im je cilj da islam zavlada svijetom. rodjen sam u muslimansku porodicu ali sam se toga odrekao kao sto bi se odrekao i hriscanstva da sam se slucajno u hriscansku porodici rodio.
Evo jos jedan dokaz o miroljubivosti islama. Ovi prodaju reci kako je islam miroljubiv a na djelima gledamo skoro svaki dan da je to vera zla!!!
E moj Sanele, ti si dokaz za beskonacnost ljudske gluposti, nisam toliko vjerovao Albertu, ali evo sada vjerujem
Evo,i ja da se zahvalim Bogu (našem,kršćanskom) što nisam musliman. Hvala ti Bože.
cia does job again
..... i tihi
hebo vas allah, dzamija, bog, crkva, i svaki hram. pustite te djecije price iz takozvanih svetih knjiga kraju i trazite ovozemaljsku srecu.