Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
......."kada je ušao napad i otvorio vatru na prisutne"........... .....interesantno, napad ušao u lokal i otvorio vatru na prisutne......vrh novinarstva......
hahahaha a ja kontam do mene, pa se par puta vracam i citam iznova. ;-)
Kakvi bolesni komentari, a sve "muslimani". Bez obzira na seksualno opredjeljenje, ovdje se radi o ljudskim životima. I jedino na taj način ovo treba gledati kao tragediju.
@hiw ...tako je i mladić govorio za srebreničane. vidiš li samo kakakv si kreten. bolje da te babo otresao na pločice.
@hiw Lijeci se, bolesniku jedan.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
R.I.P. Emil Vlajki
ljubomorni dečko kojem je dečko mazn'o dečka
islamski terorista je u pitanju..potvrđena vest ništa drugo i nismo očekivali
Koji ste vi bolesnici i kreten koji ovo slavite, fuj. Kakva je razlika izmedju vas i oni ISIS-ovci ili Breivik? Vama je potrebno psihiatar jedan koji vam moze pomoci.
Nisu pogrijesili. Takvih mi nije zao. Nek zegaju oca koji ih je tomu naucio
LGBT raja i Fudo u zalosti...
vjerojatno nije musliman, vec je okarakterisano kao "domestic terror incident"...
Svi vi koji ove slavite samo zato sto su gejevi u pitanju, sram vas bilo! Moglo je biti vase djete ili brat/sestra. Postoji razlog zasto je Bosna i ostali Balkan jedna velika vukojebina dok Svedska, Norveska, Danska, Holandija i ostali zapad napreduju i gdje ljudima uposte nije intresantno znati seksualnu orientaciju drugih ljudi.
R.I.P napadač.
Lete pederi u nebo!
Ovo je veliki udarac na pedersku populaciju, jos ce pederi proglasiti i dan zalosti.
ako je cin terorizma onda za sve vazi isto a ne samo za muslimane i neka vas ubijaju ubijate i vi milione ste pobili do sad i nista sve za zastitu amerike i amerikanaca govna jedna
Sve i treba po biti gov na ped erska. I romi su ugrozeni i nemaju nikakva prava pa ne prve nikakve parade niti budalesu.
...interesantno je da se svi oblici mržnje prema određeno skupini (nacija, vjera, sexualno opredjeljenje) najčešće ispoljavaju kod umno i socijalno inferiorne populacije.
kod vjernika najcesce
Чика Фројд је именовао сваку дијагнозу за те гојимске левате.