Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubijeni samo zato sto su Sije. Kazes za sebe da si musliman i odes da ubijes drugog muslimana samo zato sto mozda 1% drugcije gleda na vjeru od tebe, to rade obicni kafiri.
Vehabijska posla. Zapad ih je instalirao da bi islam omrzli i muslimanima i nemuslimanima!!
Tako je brate!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad nek se ujedine Arapske zemlje iuvedu sankcije svima koji su povezani sa terorizmom. Neka Arapski svijet pokaže jedinstvo...hoće malomorgen, stadioni, zene, auta, rasprave, šejhovi...i na kraju kriva Evropa biće
Zalosno je sto to neces videti. Imaju dovoljno resursa i kapaciteta da izgrade sve svoje da imaju. Primjera radi, Pakistan nuklearna sila sa tolikim brojem stanovnika, a tako ocajno izgleda. Stvoriti bolje uvjete za rad i zivot, da ljudi od tako bogatih drzava ne zele na zapad.
Da imaju i koliko je ona tacka na slovu i ,u sebi ista Islamskog nebi ubijali svoju bracu...nebi ubijali nikog...Islam je tu i jasan i glasan ,ubiti jednog neduznog cojeka je isto ako i pobiti milion ljudi...
I ovo je sve isto Amerika Godinama zakuhala staces.
vise nego na svim frontovima ukrajine, al je nebitno ... to je statistika sa tamo dalekog istoka, sta nas to sikira?
U kojem gradu?
Strasno! I vjeruju da ce zavrsiti u dzenetu
Divljastvo i primitivizam
Eto, u jednoj sekundi kao sve civilne žrtve u Ukrajini. Je li koga briga? Kaže Poljska novinarka "iskreno, oni nisu bijelci i nisu hrišćani".
Mislim da EU odmah treba reagovati.
Garant Srbi i Rusi. Nema ko drugi.
Nemoj puknuces od smjeha pa ce te proglasit erojem i crtati ti murale.
ovo nema veze sa islamom, ako cemo po serijatu upravo je ubio 56 ljudskih civilizacija
@tequillajack istražiš, pročitaš i razjasniš svoje sumnje, ako te interesuje naravno