Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem kako musliman ocekuje nagradu boziju ako napada na dzamije..
@VolimPxxxx Razumio bi ti da hoceš. Pocmi od toga da to nisu muslimani nego neki placenici, ološ najgore vrste
davno sam ja rekao da ovi divljaci nelaju nikakve veze ni sa islamom ni sa muslimanima, stavise u ovih nekoliko godina koliko postoji ta tzv drzava oni su ubili upravo najvise muslimana.
za njih su muslimani šije isto kjafiri kao i kršcani
@guzarcurguz jel to ti iz prve ruke?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Istinito je da niko nije uspio unistiti toliko dzamija koliko su muslimani sami. Dobro se zapitajte.
Zasto bi sam sebe ista pitao po tom pitanju?
@sanjo87 Ne niti po ijednom pitanju. u tome i jeste problem. nisi trebao ni napisati ovaj komentar uostalom. jer si tako samo odao svoju podrsku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto bi rekao jedan moj drug sa Kliksa - suniti merhametlije :-) Siitska dzamija je isto kao i crkva, skroz bez veze. Inshallah peace & love!
Ne na džamiju
Nije dobro