Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naivnog svijeta svugdje i uvijek :( Po staroj devizi zavadi pa vladaj ocito je ko ovo sve radi. Pa hiljadama godina su shiti i suniti zivjeli u miru u Iraku i onda kada su dosli \"oslobodioci\" poce klanje??????
Samo vehabije znaju zašto se ši.ti i su.niti između sebe tamane,to mu isto dođe kao sukob između prav.oslav.nih i kat.oli.ka samo što to ovi iz musl.ima.nskog svijeta rade na jedan nevjerovatan način,samolikvidacija među civilima.
.. respect ..
To ti je Islam.