Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zašto se ne kaže iz koje zemlje su ovi ISAFovci koji su u.b.i.li. 15 nedužnih civila !? !? !? nemojte da pi.z.dite o terorizmu ako vam neko za par mjeseci postavi bombu negdje na željeznicu, kino diskoteku ili pozorište mamu vam je.b.em po.ga.nu krstašku !
Da su ovi medjunardno psi rata gadjali prackama zadnjih deset godina unistili bi Avganistan a sada zamislite da vas neko 10 godina udara svim mogucim raketama,avionima,topovima pa imali uopste pravde,zakona i humanosti za tu nesretnu zemlju...Ja neznam vise zemlju koja nije isprobala svoja oruzja na toj Jadnoj zemlji i njenim stanovnicima!
Kao da ce sad neko odgovarati za to ? oni ce reci da je bila greska ... i to je to ... jadan narod :(
ma to talibani avionima gađaju sami sebe
istina je da je Zapad bombardovao teroristicku bazu i pogodio dzamije jer su upravo dzamije centri terorizma ! bas kao sto je Alija rekao: "dzamije su nase kasarne, vjernici su nasi vojnici, minareti su nase rakete!" ...
Tako to rade vehabijski gospodari koji uz pomoc svojih saudijskih, katarskih i turskih marioneta izvode agresije na Sirju, Libiju, Irak i druge muslimanske zemlje.
Čekaj malo! Jel to onaj isti Afganistan u kojem su se borili rusi da pomognu vlastima da zauzdaju primitivne mudžahedine/Talibane? Onaj isti u kojem su ameri poslali Stingere Talibanima da istjeraju ruse a onda 12 godina kasnije, pod okriljem borbe protiv terorizma okupirali zemlju i mrcvare narod? Jel to onaj Afgan u kojem je stacionirano 100 000 vojnika od kojih 75 000 amera? Oni došli da "pomognu" da se okruži Iran ali trta, promjena politike! Drži gaće i bježi iz te vukoj.eb.in.e.
Oprostite, primam ga od Zivka Josila pa mi sipadaju slova, Kobilić dakako
Adolf Hitler, Otac Evrope
Lako se iživljavati nad jednom od najzaostalijih zemalja svijeta, pretpostavljam da će se i ovaj zločin podvesti pod borbu za demokratiju ? Nego, kako napreduje bh kontigent, ima li on kakvih rezultata u borbi za demokratiju ?