Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hhehe,\'vrhunski njemacki vojnici\' su bili podavljeni ko macici od strane silen Crvene Armije,hahaha 500 hiljada ih je kosti ostavilo u gradu Velikoga Staljina. Svaki Arap manje,svijet postaje ljepsi. Slaba Sirija,znaci mir i srecu u Libanonu i Izraelu.
Najmanje 400 Sirijskih porodica žive u improviziranim šatorima u West Bekaa u očajničkoj potrebi ZA hranom i Dekama. 
Ako nema dovoljno snabdijevanja izvan okruženja, jedini izlaz je pokušavati probiti obruč. Svako odlaganje proboja iz obruča samo pogoršava situaciju. Najpoznatiji primjer je bitka za Staljingrad za vrijeme drugog svjetskog rata, kada su vrhunski uvježbani njemački vojnici izgubili bitku samo zbog toga što nisu pokušavali na vrijeme probiti obruč Crvene Armije.
Kakav je samo ovo novinarski uradak! mora da je made in FENA! Zapazite samo: \"Međunarodna organizacija\" iz Londona... šta oni rade tamo? Gdje je atribut (odrednica) \"organizacije\"? Poznato je da je to mala grupa (neka ženska im je glavna), plaćena od Amerikanaca i Engleza da urušavaju jednu suverenu zemlju, čija je regularna armija čisti od terorista koje sponzorišu SAD, UK, Turska, arapske zemlje... Dalje, \"lokalni aktivisti\"...!? koji, kakvi, odakle, čiji...?! Da bog sačuva od ovih medija! Ali, šta ćemo, be-ha ima Klix, a Hrvatići (ovo je izraz koji sam našao na jednom hrvatskom sajtu) imaju advance.hr. Velika razlika! A, progresivni Zapad ima sajtove: Corbet Report, Stop NATO, Strategic Culture Foundation, Project Censored, Washintong\'s Blog, Global Research, Prison Planet, Voltaire Network...
najgore je kad znas da je nesto neispravno a ne mozes nista uradit po tom pitanju. ucrtajte jednom svjetsku mapu s granicama gdje kakve jesu i na svakog 5 stanovnika po jedan mirovni policajac. perfect world.