Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laž. Kako prvo Fotokol nije provincija nego grad. Sama provincija se naziva Krajnji-Sjever. Niti jedna druga agencija osim Anadolije nije prenijela vijest o napadu na džamije. Čak ni na engleskoj verziji AA nema te vijesti. Suma sumarum, opet Anadolija laže.
Da smo svi ateisati ne bi bilo razlike medju ljudima,ni tolikog siromastva ni ratova.Ja da mogu sve i vjere ukinuo
Sreca pa ti ne mozes ni ledenice sa strehe da ukines...
Ma muslimani ba, islamski teroristi... E moji slabovidni, hocete li ikada uvidjeti da ovi Bokomajmuni i Idilkozojebi nemaju veze sa ISLAMOM? Oni se nazivaju muslimanima, a isto tako se nazivaju ljudima... Logikom, citavo covjecanstvo je krivo za ovo sto se desava... Sreca pa se ne zovu Marsovcima, do sada bi ga skinuli sa neba...
Imaju kako nemaju, pa džamiju su napali nisu crkvu :))) :D
Delavesta Mi Muslimani nemamo tezak zadatak po ovom pitanju. Sve sto treba da uradimo je glasno i jasno osuditi i ograditi se. Ali vecina nas nazalost sumnicavo vrtimo glavama " Sve su ti CIA i Mosad organizovali". Sve samo ne osuda, tesko prevalit preko jezika.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nije šala hej, napadati ljude u džamijama, crkvama, sinagogama....Pa ne možeš biti pametan, eto jednostavno, ne može čovjek biti pametan!