Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni su pocrkali od dzabovine, da je trebalo da se placa pivo umrlo bi 2-3 osobe.
Eh, sada klada je Mozambik u pitanju, može se pisati šta god ko želi! Pa i tamo su ljudi!!! Pedeset dvoje je već umrlo, a još će ih biti. Treba nam svima biti žao, cijelom svijetu. Trebamo ih oplakivati i palti sviće. Gdje je zakazala ljudska savjest???
ne smije se nikada zločin porediti sa drugim, a vi to svi radite(zločin je zločin i gleda se kao da je jedini izvrseni). A da ti odgovorim na pitanje: Već 20-50 godina se dešavaju sranja u bliskom istoku i africi(dotuzilo bogu i narodu o tome pričati jer se nece nikada ta mjesta promijeniti) ali npr druga stvar je kad se to desi u Evropi (jer toga inače nema), eto ti odgovora zasto se toliko prica o parizu.
@damir.nisic, Je li to kod tebe radi rasizam? Hej, pa i u Mozambiku su ljudi! Meni je i njih žao! Tebi ako nije, tvoj problem i ne vrijeđa moja ljudska osjećanja!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
da nije k plus ona brlja bila
Bolje da su jeli puru,nego pravili kukuruzno pivo!