Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🐲 na aparatima😂
Poslat cemo vam Zmaja od Sipova. Borite se sa njim
a sutra ujutro će pojesti podravkin gulaš.
mislim da je pravo mjesto za moj slogan 😉 SMRT HIPOKRIZIJI!
polako moralisti ... kontamo da se razlikuje ubijanje iz zabave i ovo u prehrambene svrhe... No ako cete biti posteni, ubijanje je ubijanje, razlog je nevazan.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
fala Bogu da su digli glas protiv mucenja tih jadnih bikova!
@charapa Dizali su i prije, cak su htjeli totalno da zabrane koride, one njihove tradicionalne gdje na kraju ubiju bika macem, ali im nije poslo od ruke! Nego, jesu leda popustila? Gdje si bila kod kiro-prakticara??
@Andy. ma nije bilo znacajnijih protesta, a ne znam od kada to ubijenje bikova datira ali to se ne bih moglo nazvati tradicijonalnim.tradicija je pozitivna stvara, i izdrazala je provjeru vremena itd.. za ledja ne pitaj, spor napredak..ma, nikad vise kod kiroprakticara..nagovorise me, ma tu u bosni bila..eh'..
Svugdje u svijetu su protesti sastavni dio života. Normalan nacin iskazivanja da nisi zadovoljan necim. Samo je to kod nas bespotrebno, jer smo mi super zadovoljni sa svim! Kod nas je izgleda sve po ps-u!!
@Andy. zato sto ljudi ne veruju da protestima mogu nesto promjeniti.
@charapa U pravu si, ali kada bi pokušali, šta bi mogli izgubiti?? Gore ce svakako biti, sa ili bez protesta!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
odvratan "sport"
👍