Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je Gadaffi bio diktator a zemlja imala najaci BNP i ekonomiju onda je ovdje nego Lud i Zbunjen jeli sad bolje kad je zemlja rasturena do jaja i puna terorista??? A zapadnjaci preuzeli naftna polja i tankerima kradu naftu Eeeeeeee glupi muslimani dokle ce se zapad bogatiti vasim bogastvima....
Kao u Iraki, Avganistanu itd... pa i u Libiji, prije Americke DEMO.KRATIJE nije bilo ovakvih ubistava, ovakve nesrece, neslaganja itd.. A sada imamo svega, jer prije toga nije bila DEMO.KRATIJA-SLOBODA. Sad moze slobodno da se sllu.je, ubi.ja, itd... A pre toga niste mogli i to je DIKTATUR.A i naravno taj narod je nazadovan bio! HVALA!
Da da.hodže su krive za terorizam jer huškaju narod da se brani od okupatora,umjesto da kulturno dignu ruke i puste da ih pljačkaju kao što su i navikli.
tako treba ! hodze su najodgovornije za nastanak islamskog terorizama pa bi bilo krajnje neposteno da oni ostanu postedjeni posljedica tog istog islamskog teriorzma!
@Zanex koji demagog i g.lupan, mi svi ludi samo on k\'o eto nesto zna..
O Kakvoj demokrati pricate,probaj u Americi galamiti na ulici pa ces vidjeti demokratiju,probaj balvan barikadu pa ces vidjeti demokratiju,ostace samo prah od tebe.Demokratija mora prvo imati drzavne interese pa onda narodne i tek pojedinca sto je slucaj kod nas.Pod sloganom demokratije urusavaju se Muslimanske zemlje a stoka ide kud je pozoves....
gaddafi nije bio neki veliki humanista ali je pod njegovim rezimom vlado mir i ljudi su imali osigurana novcana sredstva za skolovanje, medecinu itd. ova demokratija je naravno bolja ali ne za arape. arapi jednostavno ne znaju da se koriste demokratije. taj zaostao narod treba vode kao gaddafija.
Eki to? Jesi pametan....imas IQ ko Radoncic
Sta reci? Demokratija...
Glupane, on jeste bio diktator.. ne znaci da ako je neka drzava diktatorska da ima losu ekonomiju. Demokratija ne znaci automatski napredak, to bi trebala biti vladavina naroda, a libijci su ocigledno narod nedorastao demokratiji.
je l to 3 puta uslo u dzamiju, to je za vijek vijekova ret.ard.irano onakav komunizam i dembeliju zamijenit za ta.li.ban.sko veha.bijsko plemensku anarhi.ju mogu samo etardi.rani mu.sliman.ci
Eto vam demokratije. Mamaru vam balijs.ku.
democracy