Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
USA je mogla izgraditi 1.000 ovakvih HIDROELEKTRANA umjesto sto su novci ULAZUD baceni u unistenje AFGANISTANA i IRAQA!
samo je Bog Moćan ....
A šta bi na ovo rekao generalni Grabovica !?
\'Ta će kinezi ... Bolju i jaču od ove brane je svojevremeno u Bosni htio napraviti HAm Er Lee Jer Lagić, stručnjak za elektroenergetski kriminal pod pokroviteljstvom Har Ris Lee Silaj Džija i Vlah Heee Ćija ...
Ništa je to kolike su brane Silajdžić i Hećo izgradili... Pa onda Dodik i Džombić, što na Bosni, što na Drini.... Radovi ne staju, struje imamo za bacanje. A tek kad sad Lagumdžija i Hadžić počnu betonirati... ima cijeli svijet da nam se divi! Dobra vijest je i što je u planu da se narodima i narodnostima u BiH u potpunosti ukine plaćenje ne samo struje, nego i vode i telefona
Šta rekoše , gdje su iselili tih 1,4 miliona kineza ? Bar ovo ovo 0,4 je završilo na balkanu !?
u normalnom svjijetu ljude boli k ko je si vjere...to je samo napacenim muslimanima bitno...i nikom vise....
I BOG JE REKAO O KINEZI VI STE MUSLIMANI
kinez=pošast modernog doba!treba ih bar za polovinu stesat,pojedose i unistise sve koji su,nama nece ostati nista!marva jedna,treba ih sve kastrirat!koliko ih ima naprijavljenih,samo bog zna!
jel ovo ona u Ugljeviku što dodo krpi već petu godinu
Zamisli parodije, dolazi komisija i kaže molimo vas da se u roku od 30 dana iselite jer pravimo branu koja je čista zelena energija i tako za 1,5 miliona ljudi. E jest zelena braćo draga. Kada je ekologija u pitanju brane prave ogromne probleme zbog velikih količina vode koja se zadržava a i posljedice rušenja nisu ništa manje on nuklerarne bombe. Mada iskreno podržavam gradnju !
Koji Mostar ? Istočni ili zapadni ?
Pihh ebes ti ovu branu! Mostar dobio kino!
@Агресор... DOSADAN SI SA GLUPIM KOMENTARIMA, A PRIJE SVEGA NACIONALISTICKIM .AKO TI JE DOSADNO IDI NESTO RADI...BAS MI TE ZAO.
iselili 1.4 milion malih kineza, koji shit covjece
Eto svi se ovdje složno divimo kinezima i njihovoj sposobnosti ali koliko vas bi kupilo npr. kineski auto? Niko! Zašto je to tako?
Citat: \"Brana generiše 22,5 miliona...\" Generiše ! Jaoo ! Generiše !