Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kinezi za 4 godine naprave najduzi most na svijetu, a mi vec pravimo auto put 15 godina od 40km i to na suhom i opet ih ne mozemo nadmasiti :)
Koji uspjeh, 4 godine..a glupim bosancima treba 5 godina samo da se dogovore i pokradu pola love za nekoliko kilometara ovog naseg famoznog autoputa..ah jest me stid gdje zivim :S
Bakir uspio nekako izganjati broj od onog svijeta i ode na govornicu, ukuca broj... - Drugi svijet, izvolite! - Esselamu alejkum, trebao bih Aliju, Aliju Izetbegovića. - Samo trenutak. - Halo, sine Bakire jesi to ti, čestitam ti na poziciji predsjednika. Kako ide? Jel se raspala bosna? - Hvala babo dragi, ma nije još babo, dobro je. Kako je kod tebe tamo u džennetu? - Kojem džennetu sine?
Građani imali bi i mi ovo, ali nemamo more, pa zato nismo ovo ni pravili. Da imamo more, napravili bi vam mi ovo. I što o meni više ništa ne pišu, ja se nakro i otišo i nikom ništa. Baš jučer pričam sa Draganom Čovićem i govorim mu, pa bolan gdje ćeš ostat u politici kolko si nakro, kad kaze on ima veze neke u sudstvu pa se ne boji. Al neka, ja iako sam sve radio po zakonu, nikad se ne zna. Pozdrav mom sinčiću koji se odmara od odmora u prelijepom Majamiju. voli te babuka tvoj.
8,6$ nije nikako 62€, može biti 86$=62€ ili 8,6$=6,2€
Kako ovo?
Bilion je engleska riječ za milijardu, preračunaj vidjet ćeš da je približno jednako ;)
radna snaga koja je radila ukupno je naplatila nesto vise od 1000$ hahahahh.......:):):)
heh 62 milijarde zbog 30 minuta kraceg putovanja,pa zar je tih 30 minuta vrijedno 62 milijarde ccc
Vidi ovo Bosnjo ! Ne kaze se dzabe glupi Bosanci !
Pardon, 8,6 billion $ nije jednako 62 mrd €
62 MILIJARDE EURA??? NA svim ostalim stranicama govore o cijeni od 8,6 billion $, koliko ja znam to nije jednako 32 mrd €..
dok ljudi rade istorijske projekte mi samo mozemo sanjati i o nasem pišanom V C tacnije WC
Jel ovo qingdao obilaznica? Mora da je SCT radio sa lopovima iz SDA
kinezi su giganti