Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema globalnog zagrijavanja, korona je jaca prehlada. Jelde D3bili ?
Globalno zagrijavanje je najvjerovatnije prirodna pojava na planeti kao i ledeno doba. Samo su to razni aktivisti u pokusaju i poliricari skontali da neuki narod mogu prepasti, a jedini lijek je da njih biraju.
Kanada je inače tropske klime pa su ovakve pojave česte, je li tako debili? E sad zamislite kad vam za par decenija navrnu izbjeglice iz zemalja oko ekvatora pošto čovjek svojom fizionomijom nije u stanju izdržati temperature preko 40 stepeni ukoliko iste traju jedan duži period. A ima nas ko mrava i broj ekponencijalno raste, posebno kod debila, kako se ovi razmnožavaju k'o zečevi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E jeste ga urekli.... Te selo ima 48C, te ima 49C, te ima 49.1C. Sad nema nista ...
Globalno zatopljenje postoji, ali mi na njega ne mozemo previse uticati. A vjeruje u kUronu = neuracunljiv.
Nema globalnog zagrijavanja? Jeste vi u ludnici ili vas organi gonjenja jos nisu dohvatili. Sta vam treba nacrtat dokaz da je ovo VELIKI problem! Sta vam selo koje gori nije dovoljno? Mozda jos trebamo da sacekamo par godina kad ce razina mora potopiti trecinu populacije pa onda nece biti to je samo "prirodna" pojava.
Jesi čuo za Milankovićeve ciklusi. Nemojte više te negative
Kanadi izgleda vračevi bacili neku gadnu vražbinu poslje otkrića onih masovnih grobnica indijanske djece.
Mora da je Delta soj odgovoran za toplotni udar....
Lokalni gradonačečnik kanadskog sela
Da se ne lažemo, šesti mjesec je u BiH bio PREVRUĆ. Britanska Kolumbija se nalazi u širini Srednje Evrope, znači bliža je Arktičkoj Kapi od nas a izmjereno je 50 stepeni. Globalno zagrijavanje nije mit, čovjek je krivac.
Tocno tako!
Ipak mislim da čovjekova aktivnost samo pojačava ono što se dešava u okviru ciklusa.
Ma potpalio neko. Bas ce samo od sebe buknuti
Mediji se najveci virus
Kad bi kod nas politicari izgorili kao ovo selo lakse bi bilo za drzavu
Globalno zagrijavanje je najveca laz liberalnih medija
Nemoj zezati, a ti si kao osviještena osoba a? Ovakvi debili što u svemu nalaze neke teorije zavjere su najgori.
Nema globalnog zagrijavanja? Jeste vi u ludnici ili vas organi gonjenja jos nisu dohvatili. Sta vam treba nacrtat dokaz da je ovo VELIKI problem! Sta vam selo koje gori nije dovoljno? Mozda jos trebamo da sacekamo par godina kad ce razina mora potopiti trecinu populacije pa onda nece biti to je samo "prirodna" pojava.
Haman Dzehennem na zemlji. Boze zastiti nevini narod.
Ovako ce da bukne i kod nas ako "konstitutivne" ponese malo vise...
A ja vjerovao onome..."ovo ghovno opet pada"
Kad se džehennem raspali, ovo je nula.
Džehenet?
Lutovo selo???