Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Svi oni dijele sličnu sudbinu, ili je njihov otac nepokretan ili ga uopće nemaju pa su prisiljeni da rade\" NEMAJU GA ZATO ŠTO SU IM GA AMERI ILI UBILI, ILI SU IH ZATVORILI PO KONCENTRACIONIM LOGORIMA GDJE SE IŽIVLJAVAJU NAD NJIMA I PROVODE SVOJE SEKSUALNE PERVERZIJE KAO ŽIVOTINJE. AMERIKANCI, VRATITE OČEVE AFGANISTANSKOJ DJECI!!!!
Parodija, CNN se nasao da prenosi pricu...da nije zalosno bilo bi smijesno...
Occupy Kabul.
IN MEMORIAM-ODA PREDSJEDNIKU Cijeli svoj život bio je istinski borac, za svoj narod,za svoju vjeru. ... Bosna mu je bila jedino utočište, a on njen sin najbolji. Od rane mladosti, krenuo je Pravim putem, dok su mnogi lutali, i zbog toga mu sudili, da se odrekne svojih ideja, ali on samo ojača, vinu se k`o feniks iz pepela, i povede svoj narod i Bosnu, ka slobodi,ka slobodi. Slobodu smo našu s puno krvi platili. Alija je bio svjetlo što nam je sjalo u mraku rata. Danas je Bosna slobodna, danas su Bošnjaci slobodni, jer su imali vođu, koji je znao šta sloboda znači, i biti u ropstvu. Kada se Alijina duša vinula u visine, nebo nad Bosnom i Sarajevom je plakalo, i stapalo se sa suzama rijeka ljudi što su htjeli posljednji selam i počast, svom Predsjedniku dati. Na Kovačima, među hiljade bosanskih šehida, Alija osta da s njima zajedno sniva lijepi Džennet, i da bude stalni spomen za generacije koje dolaze, kako se Bosna voli, kako se Bosna brani.
Začepila mi se zlatna wc solja. Imal\' ko od vas fukara da je o\'čepi?
Prinudni rad djece nije orijentalni proizvod, već evropski. Samo mi nije jasno zašto to već jednom ne priznaju... početkom inustrijalizacije u Evropi svi su radili po fabrikama, i djeca dabome, a i sad također djeca \"trećeg svijeta\" rade za bijelu rasu... tako da FU CNN. Vjerovatno i ova dvojica režisera nose odjeću i obuću koju su ti mališani napravili.
nek pogledaju kako izgleda djecak od 12g kao da mu je 20 minimalno
tebi je propuh u glavi, a rusija pakasu.
E KAD POMISLIŠ DA NEŠTO NEMAŠ ILI DA TI FALI....SVI SMO MI SILNI...
bosnjacima je kabul u srcu ali sve ostalo su odnijeli na zapadne socijale,od tri i kusur miliona izbjeglica ni jedan ne ode u demokratski afganistan i iran kod brace.....
meanwhile in saudi arabia http://www.youtube.com/watch?v=9vwc-_ITIKQ
Ma kako je to moguće u jednoj oslobođenoj i demokratskoj zemlji?
Rooney: ti samo ofajle i mores pucat, druge te ne bi ni pogledale papak
EDITA G.L.U.P.A. SI!
zao mi malog...pravo
Salmir Kaplan ima zvalje ko konj marke dorat......i ne bi on iso radit u afganistan bez đipa.....
Sto ne objave zasto nemaju oceve? Nije da su izginuli od Americkih granata i tenkova, gdje bi to bilo. Vole Zidovi da udaraju preko \"zapostavljanja zena i djece\" po Arapskim zemljama.