Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100% vjerujem japancima
Svaka mu cast. Prijatelj mi je u Japanu na visokoj poziciji u jednoj kozmetickoj firmi te je cesto pricao kako je tamo pravosudni sistem pristrasan kad su stranci u pitanju. Ova vijest me nije iznenadila. Situacija u Kini je jos gora ako si stranac pogotovo na visokom polozaju.
Ispunjava uslove za Vijece ministara.
U aprilu ove godine pušten je u kućni pritvor??? Valjda prošle godine, zar je toliko teško provjeriti tekst prije nego što ga prepišete... -.-
Jest’ vala izlevatio Japance
"jedan bio u navlaci zatvorenoj tajnom šifrom. " kakava ba navlaka? reko covjek arkadasu, nemoj ga skenirat, evo ovdje milionce.