Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Babo legenda !
kao prvo, ovo je štivo iz srednje škole a evo i malo i za one koji su bježali sa nastave da se prisjete. Organizacija islamske saradnje ili ti ga Organisation of Islamic Cooperation, Organisation de la Coopération Islamique, OCI je međunarodna organizacija s trajnim izaslanstvom pri UN-u, koja okuplja 57 država u kojima je islam državna, većinska ili manjinska religija. BiH je samo zemlja promatrač, ne može nikada biti stalna članica....googlaj dalje koga zanima..... čitaj ciljevi organizacije
Bakir na ovom samitu islamske suradnje jedino može predstavljati Muslimane, a nikako cijelu BiH, Jer BiH sačinjavaju i kršćani Hrvati i Srbi.
@Croatissimus U ovom slučaju Bakir može predstavljati samo muslimane, odnosno Bošnjake, a nikako cijelu BiH. U vrijeme kada je R BiH predala zahtjev i postala pridruženi član Organizacije islamske konferencija, 94. godine, u BiH je bjesnio rat svih protiv svih. Pa je iskorištena prilika da se bez suglasnosti legitimnih predstavnika Hrvata i Srba donese odluka o pridruživanju R BiH ovoj konferenciji. Što znači da isti nema mandat predstavljati cijelu BiH, nego samo Bošnjake.
Otkud sad BiH u organizaciji islamskih država i ko dozvolio ??? Ima li neka odluka,da li je neko dobio šverc mesa u Tursku da BiH postala član islamske konferencije ??? SIPA treba da se uključi u istragu jer je očito riječ o organizovanom krivičnom djelu da se porodici Izmetbegović onogući basnoslovno nelegalno bogatstvo.
http://www.telegraf.rs/vesti/1335059-austrijska-stampa-islamska-drzava-kriva-za-rat-u-bosni
Zamisli da sad netko iz federacije pita na sta se trose pare i ko je on da predstavlja BiH kao islamsku zemlju xD jbg nije hrvat da mu se predbacuje trosenje proracuna...sjebano sjebano
Nema to veze sa Hrvatima, Bosnjacima, Srbima. To ima veze sa guranjem nacionalizma - svako svoju stranu pegla. A sva tri naroda su konstitutivna u BiH i tako trebaju da ostanu. Ja bih jos dodala dva naroda medj' konstitutivne - Jevreje i Rome. Uz to bih da se BiH (politicki) uredi po Svajcarskom modelu jer kako kazu ono, gdje celjad nije bijesna, ni kuca nije tijesna.
Tema: kako preplaviti EU?
zivjeli lideri dole narodi