Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji primitivizam....jadno! Stotinama godina iza civilizacije....pa zar se toliko ne znaju kontrolirati kraj ženskog bića.....taj valjda svrši za pol minute u sexu.....
21 vijek, nauka i tehnologija napredovali nezamislivo samo u odnosu na zadnjih 100 godina a oni se drže 1000 i više godina starih običaja. I da ih pitaš gdje bi se preselili da mogu. Zapad naravno 😉
One su krive! 😒
Kazem ja, islam ce doziveti reformaciju u Bosni ili je nece doziveti nigde i nikada. Niko bolje od bosnjaka ne zna sta je pravi islam. Eto sad i Irance uče pravom islamu, oni ce da civilizuju necivilizovane Persijance.
Istanbul je grad homoseksualaca broj jedan. Amsterdam drugi u Evropi. Možda je i Teheran ispred samo ne rade tačne statistike. E u tome je problem.
ne kontam… zar je moguca zabava bez zena i alkohola? Ovima teferic dodje ko rave party… backwards...
Joj divljaka ocami.. Sheriat rules... fuj...
Nasi ljudi "dohakaju" svakom zakonu i svakoj zabrani. Energoinvest poslao svoje radnike da rade u Arapskim drzavama, ali rakije ni za lijeka nije bilo. Kupile se suhe sljive, pokiselile u plasticnom buretu u sobi gdje se stanovalo, a od express lonca majstori napravili mali "veseli stroj" i na laganoj "vatri" pekla se rakija sljiva u sred te teokratske drzave.
aman jarabi 🤣
To je serijat
ajmo sad wehbiaj, opravdaj..
U koju grupu bi svrstali Božu Vreću?
religija je bolest, bježanje od stvarnosti, zatupljuje ljude, koči napredak, ovo je samo jedan od primjera
Jbt. pa kako se u njiHa organizuje svadba!? Imal' tu kak'e ćor sofre?
Sparim im rodice