Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ameru malo se raspitaj i nesto procitaj pa onda iznosi sudove... Da je Aisa imala devet godina to je historijska laz izrecena na Bozijeg Poslanika s.a.v.a., procitaj malo historijske izvore pa uporedjuj, sva dijeca EbuBekra su rodjena u doba prije poslanstva tako da je Aisa minimalno imala 17 godina..
Tako se suzbija droga...
Posteno.. Svi gore navedeni zlocini (osim zadnjeg) po mom misljenju i treba da budu kaznjavani smrcu.
@Amer: Opet si zaboravio popit lijekove?
A zasto se ne izvjestava o pogubljenima u USA i Kini ili je samo Iran izuzetak Koji ste vi SAX urednici krpelji pa stvarno vas sevap potamaniti,Ovaj sajt opstaje samo zahvaljujuci sirenju Islamfobije,dopustanju da se komentarima narod ne voli,sirenjem rekla-kazala itd. Dok je ovakvog naroda u BiH nikada mira biti nece,SAX je pokretac svega onoga sto se moze nazvati zlo za buducnost.....
popišaj se sebi u usta pogana
bravo. samo vjesati. a ne ko kod nas, uhapse te danas a sutra opet dilas.
Vjesaju sirotinju, a svi AJTOLASI RENDAJU GLJIVE U HASHIS I DUVAJU... SVAKI IMA I U KUCI I U REZIDENCIJI NARGILU.....Haahaha. P.O.P.I.S.AM VAM SE NA S.E.R.I.J.A.T..